Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

NOVATION Launchpad Mini MK2

Zobraziť katalóg
NOVATION Launchpad Mini MK2
MIDI kontrolér – 64 padov, softvér: Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack (1GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003e Produktové číslo:  HN158054 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NOVATION Launchpad Mini MK2 Predaj skončil

NOVATION Launchpad Mini MK2

NOVATION Launchpad Mini MK2 je malá verzia populárneho Launchpadu, takže môžete skutočne tvoriť hudbu kdekoľvek. Skladanie hudby nie je jediné, čo môžete s týmto prístrojom urobiť. Môžete jednoducho vytvárať vizuálne efekty na videách alebo ovládať mixážny pult. Samozrejme je možné prepojiť ovládač s viacerými zariadeniami, aby ste vytvorili ideálne prostredie pre skladanie hudby. Mini MK2 obsahuje celkom 64 veľmi citlivých tlačidiel s trojfarebným podsvietením, ktoré vám poskytnú okamžitú spätnú väzbu. Napájanie sa vyriešilo pomocou kábla USB, ktorý je súčasťou balenia. Launchpad Mini funguje skvele s Novation Launchpad a Launchkey pre iPad, ale aj s veľmi obľúbeným softvérom DEW, Ableton Live, FL Studio, Pro Tools, Cubase, Reason alebo Logic. Súčasťou balenia je aj Ableton Live Lite, vzorkovnica Loopmasters (1 GB slučky vrátane bicích a FX), Novation Bass Station a V-Station.

Kľúčové vlastnosti ovládača MOVI MIDI Launchpad Mini MK2 MIDI

  • Jednoduché pripojenie pomocou USB
  • 64 veľmi citlivých tlačidiel
  • Ovládač je možné prepojiť s viacerými zariadeniami
  • Riadiaca jednotka je kompatibilná s mnohými softvérovými zariadeniami
  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou rozměry launchpadu?

Dobrý den chtel bych se zeptat pise se tam ze to komunikuje s i pad a mi kdyz mame nermalni pc lenovo bude to s nim take komunikovat???dekuji za odpoved

Dá se naprogramovat na vizuální efekty podle sebe

Dobrý den, Jsem začátečník a chtěl bych se zeptat jak funguje nastavování různých tónů nebo na čem se to dá nastavit :)

dobrý deň chcem sa spýtať že keď nemám Pc tak je aj program pre mobily?

Dobrý den, Chtěl bych e zeptat co mám dělat. Produkt mám už koupený a v balení je možnost nastavení v programu Ableton Live. Dotal jsem k tomu i kod který se má napsat do ověření licence, ale když jsem ho tam vložil tak mi to píše že už je tento kod použitý pd jinym e-mailem a ted nevím co mám dělat když nemůžu ukládat nastavení launchpadu co jsem udělal v programu protože nemůžu ověřit licenci... Nevím jetli jsem byl podveden nebo to je jen chyba. Prosím o radu co mám dělat. Děkuji :)

Je tento launchpad vhodný pro úplné začátečníky?

Diskusia a poradňa k NOVATION Launchpad Mini MK2
Príslušenstvo pre NOVATION Launchpad Mini MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad Mini MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOVATION Launchpad Mini MK2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií