AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NOVATION Launchpad MK2

Zobraziť katalóg
NOVATION Launchpad MK2
3,8 4 hodnotení
MIDI kontrolér – 64 padov, softvér: Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack (1GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003f Produktové číslo:  HN158100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NOVATION Launchpad MK2

MIDI kontrolér NOVATION Launchpad MK2 je ideálne zariadenie pre vytvorenie profesionálnej hudby najmä v programe Ableton Live. Launchpad je tvorený 64 RGB padmi, ktoré sú multifunkčné a môžu meniť farbu podľa toho, ako sú nastavené v programe Ableton Live. Kontrolér Launchpad tiež obsahuje mnoho nastavení pre efekty, vďaka ktorým môžete mixovať a meniť svoju hudbu veľmi jednoducho. Funkcia Scale Mode napríklad nastaví všetky pady do rovnakej stupnice, čo zaručuje, že vaša hudba bude vždy v správnej tónine. Vďaka prehľadnému, jednoduchému ovládaniu a vysoko pokročilému dizajnu je NOVATION Launchpad MK2 spolu s Launchpadom Pro vo svojej kategórii tým najlepším a najužitočnejším zariadením na trhu.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra NOVATION Launchpad MK2

  • 64 tlakovo citlivých RGB padov
  • Launchpad je ideálne zariadenie pre vytvorenie profesionálnej hudby
  • 32 podsvietených performance gombíkov
  • 2 MIDI zásuvky
  • Napájanie pomocou USB
  • Súčasťou balenia je softvér Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack, Novation Bass Station, V-Station

Všestranný MIDI kontrolér NOVATION Launchpad MK2

MIDI kontrolér NOVATION Launchpad MK2 je všestranné hudobné zariadenie s mnohými rôznymi funkciami. Vďaka funkcii Stanalone Mode môže byť Launchpad MK2 prepojený takmer s akýmkoľvek hudobným softvérom alebo hardvérom. Môžete ho napríklad prepojiť s Logic Pro a využiť ho ako klávesy, alebo pripojiť Launchpad MK2 k iným Launchpadom alebo zariadeniam Launch. Táto široká kompatibilita ešte zvyšuje užitočnosť všetkých zariadení NOVATION a radí ich nad konkurenciu.

 
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné spárovat launchpad s reproduktory? Popřípadě jak?

Když pojedu někam na chalupu kde není wifina je možné si stáhnout projekty na ableton live a hrát je bez wifi

Naučím se hrát na launchpadu? Je mi 12 let a mam rad hudbu.

Vyplatí se koupit Novation mk2 nebo mk2 mini ? Nebo jaký je v tom rozdíl ? Děkuji :)

Diskusia a poradňa k NOVATION Launchpad MK2
Príslušenstvo pre NOVATION Launchpad MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad MK2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOVATION Launchpad MK2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií