AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

NOVATION Launchpad PRO

Zobraziť katalóg
NOVATION Launchpad PRO
MIDI kontrolér – 64 tlakovo citlivých padov, softvér: Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack (1GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003g Produktové číslo:  HN154793 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NOVATION Launchpad PRO

MIDI kontrolér NOVATION Launchpad PRO je ideálne zariadenie pre vytvorenie profesionálnej hudby najmä v programe Ableton Live. Launchpad je tvorený 64 RGB padmi, ktoré sú multifunkčné a môžu meniť farbu podľa toho, ako sú nastavené v programe Ableton Live. Kontrolér Launchpad tiež obsahuje mnoho nastavení pre efekty, vďaka ktorým môžete mixovať a meniť svoju hudbu veľmi jednoducho. Funkcia Scale Mode napríklad nastaví všetky pady do rovnakej stupnice, čo zaručuje, že vaša hudba bude vždy v správnej tónine. Vďaka prehľadnému, jednoduchému ovládaniu a vysoko pokročilému dizajnu je NOVATION Launchpad Pro spolu s Launchpad MK2 vo svojej kategórii tým najlepším a najužitočnejším zariadením na trhu.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra NOVATION Launchpad PRO

  • 64 tlakovo citlivých RGB padov
  • Ideálne zariadenie pre vytvorenie hudby
  • Obsahuje Ableton Live 9
  • Kontrolér Launchpad obsahuje 2 MIDI zásuvky
  • Napájanie pomocou USB alebo zdrojom 12 V DC
  • Súčasťou balenia softvér Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack, Novation Bass Station, V-Station

Všestranný MIDI kontrolér NOVATION Launchpad PRO

MIDI kontrolér NOVATION Launchpad PRO je všestranné hudobné zariadenie s mnohými rôznymi funkciami. Vďaka funkcii Stanalone Mode môže byť Launchpad PRO prepojený takmer s akýmkoľvek hudobným softvérom alebo hardvérom. Môžete ho napríklad prepojiť s Logic Pro a využiť ho ako klávesy, alebo pripojiť Launchpad PRE cez MIDI port k zariadeniu Bass Station II a hrať na ňom basové riffy. Možnosti sú vďaka vysokej kompatibilite kontroléra takmer neobmedzené.

 
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NOVATION Launchpad PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOVATION Launchpad PRO.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií