Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nuforce BE6 Bluetooth Grey

Zobraziť katalóg
Nuforce BE6 Bluetooth Grey
4,7 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, do uší, 20 - 20000 Hz, 20 ohm, bluetooth V4.0 + EDR, 4 veľkosti silikónových náušníkov, sivé
Kód:  WZ205e Produktové číslo:  H1MB62129291 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nuforce BE6 Bluetooth Grey

Dizajnovo veľmi vydarené bezdrôtové slúchadlá určené ako na bežné, tak aj na športové využitie. Na prvý pohľad zaujmú predovšetkým svojím elegantným vzhľadom, ktorý poteší aj tých najnáročnejších zákazníkov. Okrem vzhľadu potešia aj svojou vyváženou zvukovou reprodukciou. Pokiaľ sa tešíte z neskreslených a čistých tónov, potom sú slúchadlá Nuforce BE6 určené práve pre vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Vyvážená hudobná reprodukcia
  • Kompatibilné s kodekmi aptX a AAC
  • Štyri páry rôzne veľkých silikónových štupľov
  • Integrované ovládacie tlačidlá
  • Li-Ion batéria na 6 hodín prehrávania
  • Zabudovaný mikrofón
  • Nízka hmotnosť - len 17 g

Hudobná reprodukcia bez kompromisov

Srdcom slúchadiel sú dva 10 mm veľké reproduktory. Tie sú potiahnuté špeciálnou vrstvou magnézia, ktorá dodáva membráne pevnosť. Vo výsledku sa môžete tešiť na realistickú interpretáciu všetkých tónov vo vašej obľúbenej hudbe. Okrem toho sú slúchadlá kompatibilné s kodekmi aptX a AAC. Obidva majú za úlohu jediné - vylepšiť kvalitu vami počúvanej hudby na maximum. Váš obľúbený playlist si tak so slúchadlami Nuforce BE6 vychutnáte v úplne novej, neskreslenej kvalite. V neposlednom rade oceníte aj 4 páry rôzne veľkých silikónových štupľov, z ktorých si určite vyberiete svoju veľkosť.

Dokonalé po všetkých smeroch

Súčasťou slúchadiel Nuforce BE6 je okrem iného aj  zabudovaný mikrofón, s ktorého pomocou hravo vybavíte všetky neodkladné hovory. Navyše nechýbajú ani integrované ovládacie tlačidlá, takže mobilný telefón ani nemusíte vybrať z vrecka. Okrem prijatia/odmietnutia hovoru možno prostredníctvom tlačidiel aj preskakovať medzi piesňami alebo ovládať ich hlasitosť. V neposlednom rade oceníte aj špeciálnu ochrannú vrstvu, ktorá chráni slúchadlá pred striekajúcou vodou a nečistotami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nuforce BE6 Bluetooth Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE6 Bluetooth Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE6 Bluetooth Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE6 Bluetooth Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce BE6 Bluetooth Grey.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií