AlzaBoxy Q1 PET

Nuforce BE6i Gold

Zobraziť katalóg
Nuforce BE6i Gold
4,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá športové, bezdrôtové, do uší, Bluetooth v4.1 +EDR s podporou aptX, AAC, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, impedancia 20ohm, citlivosť 95 +/-3dB, repro 10mm, odolné proti vlhkosti a potu, výdrž až 8 hodín, 4 veľkosti silikónových náušníkov, puzdro
Kód:  WZ205e22 Produktové číslo:  H1MB2212G295 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nuforce BE6i Gold

Radi často a pravidelne športujete, ale rozhodne sa nechcete ochudobniť o vaše najobľúbenejšie songy, ktoré vás ešte viac motivujú? V tom prípade tu pre vás máme tieto precízne spracované bezdrôtové slúchadlá Nuforce. Nielen, že poskytnú prvotriedny zvuk, ale výrobcovia sa pohrali aj s dizajnom, ktorý je jednoducho úchvatný. Kombinácia týchto vlastností z nich robí naozaj špičku v tejto cenovej relácii, ktorú proste musíte vyskúšať! 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové športové slúchadlá za rozumnú cenu
  • Kvalitné silikónové ušné krídla pre väčšiu stabilitu
  • Skelet slúchadlá z hliníka
  • Krytie IPX5 - odolné proti potu a dažďu
  • Dlhá výdrž batérie až 8 hodín
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie (v4.1) + EDR
  • Podpora kodekov aptX, AAC
  • Ovládanie na in-line ovládači

Odolnosť skĺbená s dizajnom

Športové slúchadlá Nuforce BE6i sú držiteľom cerfitikátu IPX5, teda sú maximálne odolné proti potu, prachu a dažďu, čo oceníte nielen v posilňovni, ale aj pri behaní v nepriaznivých podmienkach. O všetko pohodlie sa starajú špeciálne tvarované koncovky vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, ktoré sa vďaka svojej konštrukcii udržia presne na svojom mieste a to aj pri intenzívnom tréningu. Špeciálne stabilizačné krídla zaistia optimálny uhol uloženia v uchu a minimalizujú ich otočenie. 

V hliníkovom skelete slúchadla je uložený veľký patentovaný 10mm menič, ktorého povrch je potiahnutý nanovrstvou, ktorú tvorí zliatina vysoko kvalitného titánu, horčíka a inertného kovu. Táto zmes spolu s medeným krúžkom umožňuje udržiavať optimálnu štrukturálnu integritu pre neskreslený zvuk aj pri vysokých úrovniach hlasitosti.

Bezdrôtový komfort, špičkový zvuk

Slúchadlá okrem výnimočného dizajnu poskytnú aj solídnu výdrž a vy môžete pokojne telefonovať či počúvať hudbu až dlhých 8 hodín. K inteligentnému zariadeniu sa pripájajú pomocou Bluetooth s neskutočným dosahom až 30 m, takže už nebudete takmer vôbec obmedzovaní a pokojne môžete mať smartphone položený na lavičke a venovať sa tréningu na druhej strane telocvične.

Pri bezdrôtovom prenose určite stojí za zmienku podpora kodeku aptX, ktorý sa zasluhuje o nízku latenciu a minimalizáciu problémov pri synchronizácii. Vďaka nemu je možné počúvať digitálnu hudbu najvyššej úrovne úplne rovnako, ako by ste mali okolo seba neustále zamotaný kábel. Nechýba ani podpora AAC, vďaka ktorej budete počuť každučký detail pri prehrávaní hudby zo zariadení Apple alebo iných zdrojov ako napríklad YouTube či online rádia.

Pohodlné prijímanie hovorov

Ovládacie prvky máte po ruke na kábli, ktorý sa vďaka svojmu prevedeniu prakticky nikdy nezamotá. Tri tlačidlá a mikrofón umožňujú prijímať hovory, meniť hlasitosť a preskakovať skladby, bez toho aby ste museli zvoľniť počas športového výkonu.

Obsah balenia:
4 páry silikónových náušníkov (veľkosť XS, S, M, L)
2 páry penových násad (veľkosť M, L)
1 pár ušných krídel
1× nabíjací kábel USB
1× Puzdro na prenášanie
1× klip pre vedenie kábla
Základná užívateľská príručka
Bezpečnostná brožúra

Podporované kodeky:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, aptX, AAC

Kompatibilita:
iPhone, Android, Windows

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nuforce BE6i Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE6i Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Gold Ohrhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Gold Ohrhörer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce BE6i Gold.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií