Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NuForce HEM Dynamic Charcoal Black

Zobraziť katalóg
NuForce HEM Dynamic Charcoal Black
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 20Hz–40kHz, impedancia 16 Ohm, kábel 1.38m, 3.5mm Jack
Kód:  WZ208t91 Produktové číslo:  H1MF72112290 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NuForce HEM Dynamic Charcoal Black

Slúchadlá NuForce HEM Dynamic ocenia predovšetkým nadšenci do pohybu, ktorí pri športe radi počúvajú hudbu. Oproti iným modelom si vás získajú nielen praktickým dizajnom, ale aj širokým frekvenčným rozsahom, ktorý vám zaistí to najkvalitnejšie počúvanie.


NuForce HEM Dynamic Charcoal Black


Dvakrát kvalitnejší zvuk ako pri iných slúchadlách

Vnútri slúchadiel NuForce HEM Dynamic Charcoal Black je ukrytý dynamický mikroreproduktor. Jeho zásluhou zvládnu zvukový prednes s frekvenciou až 40 kHz, čo je priemerne dvojnásobná hodnota oproti bežným slúchadlám.


NuForce HEM Dynamic Charcoal Black majú ľahkú antivibračnú konštrukciu

NuForce HEM Dynamic Charcoal Black sú vyrobené z patentovaného Lexanu. Vďaka nemu meniče pri počúvaní nevibrujú a pri vyšších hlasitostiach nespôsobujú v ušiach nepríjemnú bolesť. Slúchadlá sú navyše aj mimoriadne ľahké, a teda vhodné na použitie prakticky kdekoľvek.


S univerzálnymi koncovkami slúchadlá sadnú každému

Komfort pri počúvaní zaistia slúchadlá NuForce HEM Dynamic Charcoal Black naozaj všetkým používateľom, nehľadiac na veľkosť ucha. Sú totiž dodávané s dvoma typmi gumových koncoviek v rôznych veľkostiach. Tie sa postarajú o prvotriedne odhlučnenie aj skvelý basový prednes.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, s mojím štěstím se mi podařilo ztratit pouze levé sluchátko, proto se tedy ptám jestli je možné nějakým způsobem samsotaně levé slucháto obědnat.

Diskusia a poradňa k NuForce HEM Dynamic Charcoal Black
Príslušenstvo pre NuForce HEM Dynamic Charcoal Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce HEM Dynamic Charcoal Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce HEM Dynamic Charcoal Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce HEM Dynamic Charcoal Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce HEM Dynamic Charcoal Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií