AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Numark M101USB Black

Zobraziť katalóg
Numark M101USB Black
Mixážny pult - analógový s USB výstupom, 2 kanály, vstupy: 1× 6.3mm Jack, 4× RCA, výstupy: 1× RCA, 6,3 mm Jack slúchadlový výstup, ekvalizér, ťahové potenciometre
Kód:  NUM013a Produktové číslo:  M101USB Black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Numark M101USB Black

Dvojkanálový DJ mixpult Numark M101USB umožňuje pripojenie dvoch prehrávačov alebo gramofónov vďaka prepínačom phono/line. Každý kanál obsahuje dvojpásmový ekvalizér. Konektivita ďalej zahŕňa mikrofónový vstup a slúchadlový výstup. Nechýba ani RCA výstup na pripojenie aktívnych štúdiových monitorov alebo počítača. Súčasťou mixpultu je tiež USB pre záznam do počítača.

Kľúčové vlastnosti DJ mixpultu Numark M101USB, čierny

  • Dvojkanálový kompaktný DJ mixpult s USB rozhraním
  • Numark M101USB má 2 prepínateľné line/phono vstupy
  • Mixpult Numark M101USB má zabudovaný dvojpásmový ekvalizér
  • 6,3 mm mikrofónny vstup s EQ
  • 6,3 mm slúchadlový výstup
  • Záznam do PC pomocou USB portu

Numark M101USB je skvelým nástrojom pre začínajúcich DJov

Numark M101USB ponúka veľmi mobilnú mixáž, či už analógu alebo digitálnej muziky z počítača. Je ideálny na akcie ako svadby, párty, klubové akcie a všade tam, kde sa vystačí s dvojkanálovým (2× stereo) riešením. M101USB je tiež skvelým riešením pre začínajúcich a príležitostných DJ, ktorým umožní za rozumný peniaz získať kvalitný mix so všetkými potrebnými funkciami a USB audio rozhraním, takže si môžu vybrať, či budú pracovať s ich počítačom alebo využijú klasické analógové zariadenia.

Solídna konektivita

Numark M101USB má zabudovaný ekvalizér pre každý vstup, čo umožňuje prispôsobiť mix okolitému priestoru alebo samotným nahrávkam. Medzi výbavu tohto mixu patria dva páry prepínateľných Phono/Line vstupov, 6,3 mm mikrofónny vstup a RCA stereo výstup na pripojenie zosilňovača, aktívnych debien alebo iného mixu. M101USB možno namontovať do racku a vyznačuje sa legendárnou odolnosťou produktov Numark. Pripojenie M101USB k počítaču je otázkou momentu a jedného USB kábla. Akonáhle je mix prepojený s počítačom, môžete ho použiť ako zdroj signálu alebo naopak ako záznamové zariadenie na harddisk. Ak sa radíte medzi mobilné DJ, využívate pri svojej práci počítač a potrebujete solídny a spoľahlivý dvojkanálový mix, už nemusíte ďalej hľadať.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2 × Hotovo!
Ekvalizér
3 × Hotovo!

Vlastnosti kanála

Ekvalizér
3 × Hotovo!

Vstupy

Jack 6,3 mm
1 × Hotovo!
RCA
4 × Hotovo!

Výstupy

RCA
1 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
6,3 mm Jack Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark M101USB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark M101USB Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark M101USB Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií