PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Numark Mixtrack Platinum

Zobraziť katalóg
Numark Mixtrack Platinum
5 1 hodnotení
DJ konzola - 2-kanálový DJ kontrolér s audio rozhraním, 1.75" farebné dipleje v platniach, 16 multifunkčných RGB podsvietených padov, Touchstip's pre dynamickú kontrolu FX a vyhľadávania, 1/4" a 1/8" slúchadlové výstupy, Stereo AI výstup, USB konektor, kovový JOG ovládač s ultravysokým rozlíšením, obsahuje Serato DJ Intro a Prime Loops balík samplov a slučiek - 124,50 €/ks
Kód:  NUM015e Produktové číslo:  Mixtrack Platinum Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Numark Mixtrack Platinum

Zoznámte sa najobľúbenejším dvojkanálovým mixážnym pultom od spoločnosti Numark v platinovej edícii. Mixtrack Platinum okamžite zvýši výkon akéhokoľvek DJ - od začínajúceho amatéra až po skúseného profesionála. Ponúka hneď niekoľko skvelých funkcií ako sú vstavané LCD displeje na každom z Jog diskov o veľkosti 5 palcov, USB audio rozhranie, štyri decky, 16 multifunkčných RGB podsvietených padov či 100mm pitch sliderov pre presné nastavenie rýchlosti prehrávania.

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu Numark Mixtrack Platinum

  • Farebné displeje v platniach
  • 16 multifunkčných RGB podsvietených padov
  • Touchstip 's pre dynamickú kontrolu FX a vyhľadávanie
  • 1/4" a 1/8" slúchadlové výstupy
  • Stereo AI výstup, USB konektor
  • Kovový JOG ovládač s ultravysokým rozlíšením
  • Obsahuje Serato DJ Intro a Prime Loops balík samplov a slučiek

Majte prehľad s podsvietenými padmi

Ergonomické 5" platne sú osadené dvojfarebnými informačnými displejmi, ktoré zobrazujú prehrávanie decku vo veľkom červenom kruhu a v menšom bielom kruhu zistíte aktuálnu pozíciu kurzora v tracku. Samozrejmosťou sú tlačidlá Shift a Wheel, pomocou ktorých je možné prepínať medzi ubehnutým a zostávajúcim časom tracku. Nechýba ani ovládač Pitch Bend pre spomalenie alebo zrýchlenie skladby. Numark Mixtack Platinum má oproti konkurencii zásadnú výhodu - dokáže totiž ovládať štyri prehrávače súčasne.  

Špičkový softvér Serato DJ Intro a Prime Loops

K počítaču sa dá kontrolér pripojiť pomocou klasického USB portu a môže ho používať ako klasickú zvukovú kartu. Integrovaný audio prevodník pracuje so vzorkovacou frekvenciou 44,1 GHz a rozlíšením 24 bitov. Vďaka týmto parametrom je zaistená maximálna kvalita zvuku. Pri práci na počítači oceníte dostupný (po registrácii produktu) softvér Serato DJ intro, ktorý ocenia najmä začiatočníci. Okrem toho získate prístup k hudobným textúram Artist Pack zo zvukovej knižnice ToolRoom a šiestich balíčkom Remix Tool Kit od Prime Loops a mnohým ďalším. 

 
Poznámka:
» Všetky DJ konzoly

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Keď pripojím tento numark môžem ešte pripojiť k notebooku ďalšiu konzolu a a mať tak v programe virtual DJ 4 decky

Dobrý den, jde to připojit na zesilovač a bedny? děkuji

DOBRÝ DEN. MA ZARIZENÍ ZABUDOVANOU ZVUKOVOU KARTU?

Dobrý den, zakoupil jsem si tento produkt a chtěl bych se zeptat jestli je možnost vrácení peněz když jen vrátím zboží ? Koupil jsem ho už zánovní a jen ho doma připojil a odpojil

zdravim chcem sa opytat dnes som kupil numark mixtrack platinum no no v baleni chzba serato dj intro software card kde ju hladat ked nieje v baleni...

Diskusia a poradňa k Numark Mixtrack Platinum
Príslušenstvo pre Numark Mixtrack Platinum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Mixtrack Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark Mixtrack Platinum.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií