Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Numark Singmaster

Zobraziť katalóg
Numark Singmaster
Reproduktor – karaoke systém, 50W, 60 presetov, Bluetooth, LED farebné osvetlenie, vokálna auto-korekcia, USB konektor pre pripojenie PC, AUX, 1/8" linkový výstup, 2× mikrofón súčasťou, nabíjanie cez USB
Kód:  NUM020d Produktové číslo:  Singmaster Stránky výrobcu

Numark Singmaster

Párty, rodinné oslavy alebo firemné akcie sa s reproduktorom Numark Singmaster ponesú v úplne novom duchu. Tento 50 W prenosný karaoke reproduktor je vhodný pre časté premiestňovanie a ponúka možnosť prehrávať hudbu z USB portu, alebo bezdrôtovo z mobilu či tabletu cez Bluetooth. S týmto reproboxom rozvírite vody nudnosti a každá oslava sa stane nezabudnuteľným zážitkom. 

Kľúčové vlastnosti reproduktora Numark Singmaster

  • Karaoke systém s výkonom až 50 W
  • Vystužené rohy
  • AUX vstup
  • Napájanie cez USB
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Dva mikrofóny sú súčasťou balenia
  • Držadlá pre ľahkú manipuláciu
  • Oddelené ovládanie celkovej hlasitosti a mikrofónov
  • Integrované Disco LED svetlá so 60 nastaviteľnými režimami svietenia

Moderné technológie reproduktora

Rozhranie Bluetooth zaistí bezdrôtové streamovanie hudby. Vďaka nemu si vaše obľúbené piesne pustíte zo smarfónu, tabletov alebo notebookov. Ďalšou možnosťou, ako sa k nemu pripojiť, je AUX konektor, USB port. Vyťahovacia rukoväť a držadlá po stranách umožnia reproduktor kedykoľvek podľa potreby premiestniť. Prítomnosť 8" reproduktora zaistí veľmi kvalitné ozvučenie rôznych priestorov. Regulátorom hlasitosti a ďalšími ovládačmi doladíte zvuk k dokonalosti. Pre tých, ktorí si na sólo príliš netrúfajú, je možnosť zaspievať si aj duet. To zariadia dva vstupy pre mikrofón. Spevácky výkon doplnia integrované Disco LED svetlá so 60 nastaviteľnými režimami svietenia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark Singmaster
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Singmaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Singmaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Singmaster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark Singmaster.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií