AP+ nový vizuál Aplikace

NUT Mini ružový

Zobraziť katalóg
NUT Mini ružový
Bluetooth lokalizačný čip pre hledanie stratených vecí, obojstranné upozornenia, ľahký a tenký, kompatibilný s Android 4.3 a vyššie, iOS 7 a vyššie, napájanie CR2016
Kód:  NUT010d Produktové číslo:  6921500400715 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUT Mini ružový

Prenosný čip pre hledanie stratených vecí. Disponuje mnohými funkciami, vďaka ktorým sa vám už nestane, že by ste hledali svoj mobil, kľúče alebo peňaženku. Čip stačí jednoducho zavesiť na daný predmet a prepojiť s vaším chytrým mobilom. Je kompatibilný s Android 4.3 a vyššie, iOS 7 a vyššie.

kľúčové vlastnosti

  • Múdra prevencia: Ak sa čip vzdiali z bezpečnej vzdialenosti, okamžite vám to oznámi na mobil
  • Lokácie: Čip vám sa vám ukáže na mape a ukladá sa aj jeho posledná lokácie, ak zmizne z dosahu
  • Vďaka malému rozmeru ho možno dať kamkoľvek

vzdialenosť

Vzdialenosť medzi čipom a vaším mobilom záleží na signálu Bluetooth. Ak ste vonku, pohybuje sa dosah medzi 30 až 50 metrami. V uzavretých priestoroch, kde signál prechádza cez steny, sa tento dosah zmenšuje na 10 až 30 metrov.

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUT Mini ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUT Mini růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NUT Mini-rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NUT Mini-rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANYA Mini Pink.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií