Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1

Zobraziť katalóg
NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1
5 1 hodnotení
Ventilátor – 140×140×26mm, 500–1500 ot./min, 33 dB(A), čierny
Kód:  CT436d3c Produktové číslo:  RF-AR140-B1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1

Ventilátor s diódami poskytuje vynikajúci vzduchový prietok. Tomu napomáhajú aj fluidné ložiská a lopatky s dostatočným výkonom pri súčasnej minimalizácii hluku.

Kľúčové vlastnosti

  • Jeden kus ventilátora s LED osvetlením
  • Určené pre pripojenie k HUE panelu
  • Mnoho schém osvetlenia a ďalších nastavení pri integrácii

Centrálne riadenie všetkých prvkov

Panel HUE dovoľuje voľbu spôsobov podsvietenia počítačovej skrine. Dvojkanálové nastavenie dovoľuje zapojiť až 40 LED diód, rôzne režimy a mnohé ďalšie nastavenia jas, farbu, rýchlosť blikania. Systém podporuje až päť vetrákov aj rozdelenie do skupiny vrátane napríklad zmeny farby osvetlenia podľa rýchlosti otáčok. Aer RGB ventilátory samotné dosahujú veľmi rovnomerné rozptýlenie svetla vďaka špeciálnym svetlovodom pre optimálny efekt.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky RGB ventilátory do PC
» Všetky PC ventilátory s reguláciou otáčok
» Všetky chladiče do skríň 140 × 140 mm

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím... výrobce desky https://www.alza.cz/asus-rog-strix-z370-e-gaming-d5120306.htm udává že je kompatibilní se vybranými RGB ventilátory... půjde mi tenhle ventilátor zapojit přímo na RGB header desky a synchronizovat se AuraSync nebo budu muset pořídit NZXT Hue? děkuji za odpověď.. :)

dobry den mam od nzxt skřín Mantu a v ni od NZXT hue+ s dveme led pasky a chtel bych do skřině jeste tenhle led ventilato ale jak a kam ho zapojim když mam v jednotce hue+ uz zapojeny 2 pasky to si musim koupit dalsi jednotku?? nebo když zapojim ventilator bez hue jak bude svitit zda li bude vubec bez hur dekuji

Diskusia a poradňa k NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1
Príslušenstvo pre NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NZXT Aer RGB Series RF-AR140-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NZXT Aer RGB (RF-AR140-B1).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií