Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NZXT DOKO

Zobraziť katalóg
NZXT DOKO
Externé záznamové zariadenie – streaming na prevod aplikácií z PC na TV, 1080p 30fps, 4×USB, HDMI, RJ45
Kód:  XXCT445 Produktové číslo:  AC-DOKOM-E1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NZXT DOKO

Jednoducho použiteľné zariadenie spoločnosti NZXT prináša úplne funkčný streaming z vášho PC bez náročných technických úkonov. Stačí sa pohrať s niekoľkými prípojkami a ste pripravení rovnými nohami skočiť do nevyčerpateľného sveta zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádza PC aplikácie do vašej TV
  • Úžasné 1 080 p zobrazenie
  • Krásnych 30 fps pre hladký chod náročných hier
  • Rozsiahla konektivita (4× USB, HDMI a vstup pre klávesnicu)

Záplava obsahu dostupná bez námahy

Obsah akýchkoľvek aplikácií (Hulu, Amazon, Twitch, alebo Spotify) máte s NZXT DOKO kedykoľvek k dispozícii vo svojom televízore. Vychutnáte si filmy, seriály a hry v 1 080 p HD zobrazení, ale aj preskúmate internet rýchlosťou tryskáča. Všetko z pohodlia vlastného gauča.

Voľné večery v objatí hier

NZXT DOKO úplne podporuje služby Steam, Origin i U-Play, ktoré sú doslova napchaté hernými titulmi. Aký bude program na víkendové večery je teda jasné na niekoľko mesiacov dopredu. Kedykoľvek odložíte klávesnicu s myšou, alebo gamepad, oceníte aj bezproblémový multitasking v niekoľkých aplikáciách súčasne. Silné stránky NZXT DOKO na záver korunujú jednoduché nastavenie a premyslený dizajn, za ktorý sa rozhodne nebudete hanbiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NZXT DOKO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NZXT DOKO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NZXT DOKO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NZXT DOKO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NZXT DOKO.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií