Rapture AD homeoffice

OCZ Throttle 8GB USB + eSATA

Zobraziť katalóg
OCZ Throttle 8GB USB + eSATA
USB kľúč USB2.0, ultrarychlý
Kód:  DQ002m Produktové číslo:  OCZESATATHR8G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OCZ Throttle 8GB USB + eSATA Predaj skončil

OCZ Throttle 8GB USB + eSATA

Ultrarýchly USB flash disk s kapacitou 8 GB, ktorý prináša revolučné možnosť pripojenia cez rozhranie eSATA.To na rozdiel od bežne používaného USB 2.0 ponúkne vyššej rýchlosti čítania i zápisu - konkrétne je to až 90 MB / s.pre čítanie a 30 MB / s.pre zápis.Výrobca myslel aj na prípady, keď budete chcieť flashku pripojiť aj k počítaču, ktorý moderným rozhraním eSATA vybavený nie je - vďaka prítomnosti miniUSB konektora môžete využiť aj staršie USB rozhranie.OCZ FlashDrive Throttle je vďaka svojej kapacite i rýchlosti skutočne všestranne využiteľným doplnkom každého používateľa počítačov či notebookov.Využiť ho môžete napríkladpre prenášanie dát medzi domovom a kancelárií, vezmete na ňom fotografie na návštevu, môžete sem zálohovať svoje citlivé dáta apod

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
8 GB

Rozhranie:
USB 2.0 (miniUSB)
eSATA (vyžadované eSATA s napájaním)

Rýchlosť čítania:
90 MB / s.

Rýchlosť zápisu:
30 MB / s.
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OCZ Throttle 8GB USB + eSATA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OCZ Throttle 8GB USB + eSATA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OCZ Throttle 8GB USB + eSATA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OCZ Throttle 8GB USB + eSATA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OCZ Throttle 8GB USB + eSATA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií