Odvápňovací prostriedok DURGOL 125 ml promo

Zobraziť katalóg
Odvápňovací prostriedok DURGOL 125 ml promo
4,3 105 hodnotení
Odvápňovač 125 ml, vhodný na odstraňovanie vápenatých usadenín zo všetkých povrchov v domácnosti, najmä pre rýchlovarné kanvice, kávovary, umývačky riadu, riad z chrómovanej ocele, sprchové hlavice, promo
Kód:  EAN3551x1 Produktové číslo:  DEX510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Odvápňovací prostriedok DURGOL 125 ml promo Predaj skončil

Odvápňovací prostriedok DURGOL 125 ml promo

Rýchly odvápňovač Durgol Express odstraňuje vápenaté usadeniny zo všetkých predmetov v domácnosti. Vďaka svojmu zloženiu pracuje účinne a zároveň šetrne, je potravinársky neškodný a je ohľaduplný k životnému prostrediu. Je ideálne riešenie každodenných problémov s vodným kameňom v domácnosti. Rýchlo (až 10-krát rýchlejšie než iné značkové odvápňovače) a jednoducho odvápňuje prístroje na prípravu prekvapkávanej kávy, nádoby z kovu, plastu alebo skla (napríklad varné kanvice, hrnce z chrómovanej ocele, prístroje na varenie vajec, vázy), sitká batériových kohútikov, sprchové hlavice, trysky, armatúry, umývačky aj práčky.

Parametre a špecifikácia:
Forma: tekutý
Objem: 125 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odvápňovací prostředek DURGOL 1x125 ml promo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Entkalken Durgol 1x125 ml promo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Entkalken Durgol 1x125 ml promo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vízkőmentesítés Durgol 1x125 ml promo.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií