AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal

Zobraziť katalóg
Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal
4,2 30 hodnotení
Držiak na mobil - magnetický, univerzálny, uchytenie do vetracej mriežky, silná magnetická sila zabezpečí zariadenie na svojom mieste, rotácia o 360°, jednoduchá manipulácia jednou rukou, strieborne a čierne kovové podložky
Kód:  ODZDR01 Produktové číslo:  ODZMCVM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal Predaj skončil

Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal

Riešite, ako uchytiť mobilný telefón v automobile, a pritom vyhovieť predpisom? Máme pre vás riešenie, a to v podobe praktického univerzálneho držiaku Odzu Magnetic Car Vent Mount v čiernom prevedení, ktorý je určený pre inštaláciu do vetracej mriežky. Tento spôsob montáže je zárukou, že mobilný telefón nebude nijako prekážať vo výhľade a nemusíte sa tak ani báť cestnej kontroly. Ďalšou výhodou je, že ho možno použiť takmer v akomkoľvek automobile. Telefón sa pripevňuje pomocou dodávanej podložky pod zadný kryt a silného magnetu priamo v držiaku. Zariadenie možno ľubovoľne otáčať o 360°, čo zvládnete aj jednou rukou. 

Kľúčové vlastnosti Odzu Magnetic Car Vent Mount Black

  • Univerzálne použitie
  • Možnosť rotácie o 360°
  • Jednoduchá inštalácia do vetracej mriežky
  • Uchytenie pomocou silného magnetu
  • Strieborné a kovové podložky v balení
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemůže magnet poškodit telefon? Možná hloupá otázka, jinak by se to snad neprodávalo, ale stejně mi to nějak nesedí. Předem díky za odpověď. Pavel

Diskusia a poradňa k Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal
Príslušenstvo pre Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Odzu Magnetic Car Vent Mount Black Universal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Odzu universális mágneses autós tartó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií