Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olive ONE

Zobraziť katalóg
Olive ONE
Multimediálne centrum s integrovaným zosilňovačom 2x32W a DAC prevodníkom Burr-Brown PCM5142 (384KHz / 32bit), 7 "LCD dotykový displej, dynamický rozsah 112dB, DLNA / UPnP, vstup na 3.5mm jack, USB, výstup Coax, Wi-fi, Bluetooth
Kód:  MCG001 Produktové číslo:  0680671110002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olive ONE

Revolučný HD hudobný prehrávač stvorený pre všetkých milovníkov hudby, ktorí si chcú vychutnať svoju obľúbenú hudbu z mnohých zdrojov. Jednoducho povedané - OLIVE ONE prehrá akúkoľvek skladbu takmer odkiaľkoľvek. Všetku hudbu budete môcť prehrávať skrze jednoduché rozhranie dotykovej 7 "obrazovky, ktorá nemá v tejto kategórii zariadení obdoby. OLIVE ONE predstavuje svieži vietor vo svete hranatých a platových hudobných prehrávačov. Jeho netradičné okrúhle telo z hliníka so skosenou hornou stranou s e stane stredobodom každej miestnosti.

Nepozná prekážky

Stvorený bol pre jeden jediný účel a to pre zjednodušenie spôsobu, akým vyhľadávať a počúvať hudbu. Patentovaná technológia Session sleduje vaše hudobné návyky a preferencie v mnohých kritériách - žáner, interpret, počet skladieb alebo dennú dobu a mnoho ďalšieho. Prístroj tak zistí, že napr. V pondelok popoludní radi počúvate rock a v piatok večer tanečnú hudbu. Do tohto hodnotenia dokáže premietnuť aj to aké je zrovna ročné obdobie alebo denná doba.

Prístroj prehrá súbory typu MP3, FLAC, ALAC, WAV, AIFF či skladby z iTunes, streamovacích služieb ako Spotify, Pandora a Deezer či internetových rádií, vrátane českých staníc. Alebo dokonca skladby z vášho iPhonu alebo Android zariadenia - vždy vám bude stačiť tento jediný prístroj.

Kľúčové vlastnosti

  • Nádherný dizajn
  • Luxusné 7 "displej
  • Nekonečné možnosťou pripojenia
  • Špičkový audio výstup
  • Revolučná technológia v prehrávaní hudby
  • Rýchle a intuitívne užívateľské rozhranie
  • Hliníková konštrukcia

Všetko v jednom

Prehrávač je vybavený Bluetooth pripojením, vďaka ktorému sa ľahko pripojíte k akémukoľvek šikovnému zariadení. Ba čo viac, nielen, že skladby prehrá, ale zobrazí vám všetky dostupné informácie o danej skladbe. Ak máte domáce NAS úložiska, nie je nič jednoduchšie, ako sa k nemu pripojiť skrze ultra rýchle 802.11n WiFi pripojenie, a ak neveríte bezdrôtovému prenosu, tak iste príde vhod Gigabit Ethernet. Dokonca automaticky rozpozná hudobnej knižnice uložené kdekoľvek vo vašej sieti. Nemusíte sa teda o nič starať a aj napriek tomu budete mať k ruke svoju hudobnú zbierku.

Strhujúci zvuk. Stačí pripojiť reproduktory.

Tím zvukových inžinierov dal dohromady 150 rokov skúseností v oblasti zvuku a implementovali ich do tohto unikátneho prehrávača. Dôkazom kvalitnej práce sú špičkové recenzie naprieč hudobnými servery, diskusiami a recenziami. OLIVE ONE disponuje integrovaným stereo zosilňovačom s výkonom 2 × 35 W. Väčšina tradičných stereo prijímačov využíva iba jeden zosilňovač, ktorý rozdelí signál do dvoch kanálov (vľavo a vpravo). OLIVE ONE má zosilňovače dva, pre každý kanál jeden, takže si vychutnáte priestrannejšie zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť.

DSP procesor využíva patentovanú technológiu SMART, ktorá optimalizuje zvukový výstup pre konkrétnu značku a model reproduktorov. Vždy tak získate optimálny zvuk, či už využívate akékoľvek reproduktory. Osadený je tiež prevodníkom Burr-Brown PCM5142 (32 bit / 384 kHz) s dynamickým rozsahom 112 dB. Na zadnej s Tran nájdete zostavu konektorov, ktorá obsahuje okrem spomínaného LAN portu aj analógový a digitálny výstup pre pripojenie reprosústavy či konektor USB.

Dotknite sa svojej skladby

Dominantou OLIVE ONE je nádherný 7 "dotykový displej a veľmi svižné užívateľské rozhranie. Ovládanie hudby bude veľmi príjemným zážitkom. Pri nadobudnutí viac prehrávačov môžete jednoducho dostať hudbu do akejkoľvek ďalšej miestnosti vo vašej domácnosti. Všetky prístroje potom budete môcť jednoducho ovládať na diaľku pomocou OLIVE aplikácie na vašom telefónu či tabletu.

Počúvajte hudbu zodpovedne

Aby toho nebolo málo, je OLIVE ONE navrhnutý pre optimálnu účinnosť a spĺňa najnáročnejšie EuP normy pre spotrebu energie - 0,5 W v pohotovostnom režime. Využíva iba elektronické komponenty, ktoré spĺňajú RoHS a je navrhnutý z recyklovateľných materiálov. V neposlednom rade je dôležité spomenúť, že výrobca prehrávač neustále zdokonaľuje a pridáva nové funkcie, ku ktorým získate prístup pravidelnými aktualizáciami firmware - jedine tak neprídete o žiadne dôležité funkcie a ďalšie vychytávky.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Dvojitý HD zosilňovač s DSP
Výkon: 2 × 32 W / 8 Ohm

Dynamický rozsah / SNR:
112 dB

THD + N:
-93 DB @ -1 dBFS (typický)

Podporované zvukové formáty:
WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, Apple Lossless, Ogg Vorbis

Zvukový výstup:
Analóg: 3,5mm
Digitálne: Bluetooth, digitálny výstup (koaxiálny, RCA), USB

Audio vstup:
Bluetooth
DLNA / UPnP

Rozmery:
Priemer: 22,9 cm
Výška: 4,1 cm v najvyššom bode, 2,1 cm v najnižšom mieste

Hmotnosť:
Približne 2,7 kg

Obsah balenia:
Olive ONE
Analógový audio kábel
Napájací zdroj
WiFi anténa
Užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olive ONE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olive ONE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olive ONE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olive ONE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olive ONE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií