AP+ nový vizuál Aplikace

Olympia TBL 1300 Combo

Zobraziť katalóg
Olympia TBL 1300 Combo
4,0 2 hodnotení
Termoviazač – kombinácia tepelného viazača s laminátorom, dva valce s kapacitou väzby až 200 listov 70g/m2, laminácia za studena a za tepla, pre použitie s fóliami 75–125 mic s max. hrúbkou 0.6mm, rýchlosť laminácie 250 mm/min
Kód:  OLM001a Produktové číslo:  3041

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympia TBL 1300 Combo

Táto praktická kombinácia dvoch zariadení vám ušetrí priestor v kancelárii. Vďaka jednoduchému ovládaniu pomocou štyroch tlačidiel na prednej strane, doplnených o názorný popis funkcií, bude požívanie prístroja hračka. Zahriatie prístroja pre lamináciu je 3 – 5 minút a jedna minúta pre väzbu. Viazač je vybavený dvoma valcami a dovoľuje väzbu až 200 listov 70g/m2. Dovoľuje laminovanie za tepla aj za studena rýchlosťou 250 mm za minútu. Použiteľné fólie 75 – 125 mic o maximálnej hrúbke 0,6 mm. Prístroj je vybavený funkciou ochrany proti prehriatiu pri väzbe. Ak je viazač v nečinnosti po dobu 90 minút automaticky sa vypne. 

Kľúčové vlastnosti viazača OLYMPIA TBL 1300 Combo

  • Jednoduché ovládanie
  • Viazač a laminátor v jednom
  • Rýchle zahriatie prístroja
  • Pracovná šírka laminátora je 320 mm/viazača 335 mm
  • Možnosť laminovania za tepla aj za studena
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Funkcia automatického vypnutia

Parametre a špecifikácia

Typ
Termodosky Hotovo!

Typ

Typ
Termodosky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, potrebujem ešte niečo dokúpiť, aby sa dala spraviť väzba? Ďakujem.

Dobrý den, zakoupili jste tento vazač. Při funkci vázání návod uvádí: Zapnout (rozsvítí se LED), stisknout tlačítko vazby, rozsvítí se červená LED a zhruba po 3 minutach se změní na zelenou. Nicméně i po 15ti minutách svítí u vazby červená LED. Je možné něco zkusit, nebo máme zaslat na reklamaci?

Dobrý deň, kde sa dá objednať viazacie chrbty k tomuto stroju ?

Diskusia a poradňa k Olympia TBL 1300 Combo
Príslušenstvo pre Olympia TBL 1300 Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA TBL 1300 Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympia TBL 1300 Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympia TBL 1300 Combo.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií