Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Olympus ECG-2

Zobraziť katalóg
Olympus ECG-2
Battery grip – prídavný grip pre E-M5 Mark II (kovový s Arca-Swiss/Manfrotto doštičkou pre priame prichytenie do hlavy statívu)
Kód:  OL330m Produktové číslo:  V332050BW000

Olympus ECG-2

Perfektný úchop

Vlastníte fotoaparát Olympus E-M5 Mark II a chcete dosiahnuť maximálne pohodlný úchop tohto zariadenia? Potom je grip ECG-2 skvelým doplnkom, ktorý vám umožní nadobudnutie tých najlepších záberov. Vďaka robustnej kovovej konštrukcii gripu získate maximálnu istotu pri držaní fotoaparátu a tak dosiahnete maximálne ostré fotografie. Tvar gripu je špeciálne prispôsobený telu fotoaparátu, aby ste mali vždy prístup k batériám fotoaparátu bez nutnosti odstránenia gripu. Funkcia quick shoe rail zaisťuje okamžité a jednoduché pripevnenie ku statívom a ďalším pripevňovacím zariadeniam.

Kompatibilné zariadenia:

Olympus E-M5 Mark II

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomicky tvarovaný grip
  • Rýchly prístup k batériám fotoaparátu
  • Závit pre pripevnenie na statív

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus ECG-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus ECG-2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus ECG-2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus ECG-2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus EKG-2 állvány.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií