MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Olympus FL-700WR

Zobraziť katalóg
Olympus FL-700WR
Externý blesk – na fotoaparáty Olympus, smerné číslo 42, napájanie cez 4 AA batérie, TTL režim riadenia expozície, systémový, 90° náklon hlavy blesku, diaľkové ovládanie, synchronizácia s viacerými bleskmi a zoom, rádiové signály, rozmery 106,3 × 70,4 × 100,2 mm (V׊×H), hmotnosť 303 g
Kód:  OL323b2 Produktové číslo:  V326180BW000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus FL-700WR

Kvalitný blesk by mal byť súčasťou výbavy každého fotografa. V zlých svetelných podmienkach pre vás bude ideálny externý blesk OM System / Olympus. S týmto skvelým doplnkom na nasnímanie kvalitných fotografií si budú rozumieť fotoaparáty Olympus. Nechýba podpora TTL, kedy sa automaticky nastaví výkon blesku na základe vopred definovaných parametrov. Pred expozíciou blesk vysiela monitorovací záblesk, ktorý slúži na meranie hladiny svetla a fotoaparát na základe tohto záblesku nastavuje výkon blesku.

Hlavné vlastnosti externého blesku Olympus FL-700WR

  • Externý blesk OM System / Olympus vám umožní dosiahnuť vynikajúce výsledky v horších svetelných podmienkach
  • Ide o systémový blesk
  • Tento skvelý doplnok na vyhotovovanie zaujímavých snímok je vhodný pre fotoaparáty Olympus
  • Maximálna vzdialenosť nasvietenia predmetov bleskom pre správnu expozíciu clonou f/1 je určená smerným číslom, ktoré predstavuje 42 pri ISO 100
  • Nechýba podpora TTL
  • Využitím synchronizácie s viacerými bleskmi získate dokonalú kontrolu nad pokrytím scény
  • Vďaka diaľkovému ovládaniu blesku sa nemusíte starať o zložité káblové pripojenie na jeho aktiváciu
  • Oceníte možnosť natáčania hlavy blesku v rozmedzí 90°
  • Prepojenie s fotoaparátom umožňuje rádiové signály
  • Na napájanie blesku na fotoaparát OM System / Olympus slúžia 4 AA batérie

Externý blesk OM System / Olympus sa ľahko ovláda

Vďaka kompaktnému telu bude externý blesk OM System / Olympus ideálnou súčasťou výbavy, ktorá je optimalizovaná na jednoduché prenášanie a efektívne používanie v situáciách s náročnými svetelnými podmienkami a pri kreatívnom fotografovaní. Špičkový systémový externý blesk je navrhnutý tak, aby dokonale zapadol do systému fotoaparátu, s ktorým si vymieňajú informácie na dosiahnutie správnej expozície a vy už sa len môžete kochať krásnymi snímkami. Rozmery blesku na fotoaparát OM System / Olympus predstavujú 106,3 × 70,4 × 100,2 mm (V × Š × H).

Vaša tajná zbraň na vylepšenie fotografií: Externý blesk OM System / Olympus

Externý blesk OM System / Olympus zaisťuje dokonalú expozíciu vo všetkých svetelných podmienkach. Vďaka možnosti natočenia hlavy blesku v rozmedzí 90°, môžete využiť odrazené svetlo a dosiahnuť zaujímavé efekty na vašich fotografiách. Pre správnu expozíciu pri clone f/1 je maximálna vzdialenosť nasvietenia predmetov bleskom limitovaná smerným číslom, ktoré je v tomto prípade 42. Vďaka tejto možnosti môžete efektívnejšie manipulovať so svetlom a priniesť do svojich snímok vyššiu kvalitu a zaujímavejšie detaily. Na napájanie externého blesku OM System / Olympus slúžia 4 AA batérie.

Praktické funkcie a prehľadné rozhranie

S externým bleskom OM System / Olympus nebudete tráviť zbytočný čas nastavovaním osvetlenia. Synchronizácia s viacerými bleskmi vám poskytne úplnú kontrolu nad pokrytím a nasvietením objektu, takže celá scéna bude dokonale nasvietená. Pri použití diaľkového ovládania môžete pohodlne a bezdrôtovo odpaľovať blesk, čo eliminuje potrebu dlhých káblov. Vyššiu úroveň detailov na svojich fotografiách dosiahnete so zoom efektom, ktorý automaticky upravuje polohu hlavy v súlade s použitým ohniskom na optimálne nasvietenie.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Olympus Hotovo!
Smerné číslo (pri ISO 100)
42 Hotovo!
Ovládanie
Systémový Hotovo!
Náklon hlavy blesku
90 ° Hotovo!
Režimy riadenia expozície
TTL Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Olympus Hotovo!
Smerné číslo (pri ISO 100)
42 Hotovo!
Ovládanie
Systémový Hotovo!
Náklon hlavy blesku
90 ° Hotovo!
Režimy riadenia expozície
TTL Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Rádiové signály Hotovo!

Napájanie

Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
106,3 mm Hotovo!
Šírka
70,4 mm Hotovo!
Hĺbka
100,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
303 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus FL-700WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus FL-700WR . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus FL-700WR.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií