Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Olympus PEN E-PL6

Zobraziť katalóg
Olympus PEN E-PL6
4,5 12 hodnotení
Digitálny fotoaparát Live MOS 16.1 Mpx, 3.0 "výklopné dotykové LCD, Li-Ion, RAW, SDHC / SDXC / UHS-I, mikro HDMI, Bluetooth, USB, umelecký filter, face detection, stabilizátor, kovové telo bielej farby
Kód:  OL195c5np

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus PEN E-PL6

Radi by ste zhotovovali snímky kvality digitálnych zrkadloviek, ale nechcete sa ťahať s ich ťažkými a neskladným telami? Potom je pre vás pripravený PEN E-PL6. Využite plne rýchlosť uzávierky, extrémne rýchle zaostrovanie, minimálna oneskorenie spúšte, precízne výber zaostrovacieho bodu a efektívne dvojosý stabilizátor obrazu. Snímajte Full HD video alebo snímky spracované umeleckými filtrami a ukladajte ich na pamäťové karty Secure Digital, alebo ich odošlite cez Bluetooth a zdieľajte ich na sociálnych sieťach.

kľúčové vlastnosti

  • Rýchly zaostrenia s precíznym výberom zaostrovacieho bodu.
  • Efektívne stabilizátor obrazu v dvoch osiach pre dokonale ostré snímky aj video zábery. 
  • Výklopný dotykový 3 "LCD displej s rozlíšením 460 tisíc bodov.
  • Rýchly snímač 4/3 '' Live MOS s vysokým dynamickým rozsahom a nízkym šumom.
  • Procesor TruePic VI, jedinečná profesionálna obrazová kvalita.
  • Rýchly štart, Full HD video, Bluetooth, kompatibilita s FlashAir a Eye-Fi.
  • Excelentný výkon aj za zlého svetla, široký dynamický rozsah aj v preexponovaných zónach.

dokonalé spracovanie

Plášť fotoaparátu a mnoho jeho tlačidiel a číselníkov je vyrobené z kovu, takže je zaistený vynikajúci pocit pri uchopení aj vysoká odolnosť. Obsluhu a náhledy z rôznorodých pozícií sprístupní vyklápací 3 "LCD s rozlíšením 460 tisíc bodov a výbornou viditeľnosťou. Efektívne rozlíšenie na novom snímači Live MOS je 16,1 MPx, čo dáva pri spracovaní obrazovým procesorom TruePic VI maximálne rozmery snímky 4608 x 3456 pixelov. Poskytovaný rozsah ISO je od 100 do 25 600. Video prístroj nahráva v rozlíšení Full HD s 30 snímky / s. a so stereofónnym zvukom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus PEN E-PL6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus PEN E-PL6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus PEN E-PL6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus PEN E-PL6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus PEN E-PL6.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií