AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Olympus WCON-08X

Zobraziť katalóg
Olympus WCON-08X
Príslušenstvo – širokouhlá predsádka pre Stylus 1
Kód:  OL330d Produktové číslo:  V321220BW000 Stránky výrobcu
Olympus WCON-08X Predaj skončil

Olympus WCON-08X

Poskytnite svojmu fotoaparátu Olympus Stylus 1 širší rozhľad so širokouhlou predsádkou WCON-08X a zaberte aj také snímky, ktoré by sa  základnou integrovanou šošovkou nedali vytvoriť. Túto elegantnú a zároveň veľmi praktickú ozdobu oceníte predovšetkým pri fotografovaní panoramatických záberov a väčších skupín ľudí alebo objektov.

  • Zväčšenie 0,8×
  • Uhol pohľadu 91 stupňov
  • Focal distance – 4,8 mm (pri použitie na Stylus 1s)
  • Ekivalent 35 mm Focal Length – 22,4 – 240 mm (pri použití na Stylus 1s)

Poznámka: Zariadenie WCON-08X je plne kompatibilné len pri využití redukčného krúžku CLA-14. Okrem toho si vyžaduje jeho použitie upgrade firmvéru fotoaparátu a to cez Olympus Updater alebo Olympus Viewer.

Kompatibilita:
Olympus Stylus 1

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus WCON-08X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus WCON-08X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus WCON-08X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus WCON-08X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus WCON-08X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií