PET AlzaBoxy Q1

Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup

Zobraziť katalóg
Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup
5 4 hodnotení
Diktafón – kapacita úložiska 4 MB, až 110 h záznamu, kompatibilný s pamäťovou kartou MicroSD a Micro SDHC do 32 GB, USB, slúchadlový výstup a vstup na mikrofón, nahrávanie vo formáte MP3, konektor Jack (3,5mm) a USB-A, 2x AAA batéria
Kód:  OL607k Rozšírená záruka +6 mesiacov Produktové číslo:  V415121SE030

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup

Už ani slovo vám neunikne z akejkoľvek pracovnej schôdzky či porady vďaka tomuto vysoko kvalitnému digitálnemu diktafónu Olympus WS-853. Je vybavený smerovými mikrofónmi, ktoré si s funkciou Noise Cancel hravo poradia s akýmkoľvek nízkofrekvenčným šumom v pozadí, aký vydáva napríklad klimatizácia alebo iné zariadenia. Výsledkom tak bude krištáľovo čistá nahrávka. Dva 90° mikrofóny zaznamenajú všetky informácie, aj keď hlas rečníka prichádza odkiaľkoľvek z miestnosti. Ak sa stane, že rečník bude hovoriť príliš hlasno, hlasitosť nahrávania sa automaticky zníži. Ak naopak, bude rečník hovoriť potichu, hlasitosť sa zvýši. To zaisťuje pohodlné počúvanie vašich nahrávok.

Kľúčové vlastnosti diktafónu Olympus WS-852 s mikrofónom TP-8

  • 90° mikrofóny pre zachytenie zvukov zo všetkých smerov
  • Funkcia Noise Cancel zaistí vždy čistý zvuk
  • Interná 4 GB pamäť rozšíriteľná o 32 GB kartu
  • Výsuvný USB konektor zabezpečí pripojenie k PC a prenesenie dát
  • Praktický stojan eliminujúci rušenie zo stola
  • Súčasťou balenia je mikrofón Olympus TP-8
  • Formát záznamu MP3

Maximálna kapacita pre vaše záznamy

Všetky nahrávky s maximálnou dĺžkou 1 040 hodín sa ukladajú na internú 4 GB pamäť, ktorú možno rozšíriť o 32 GB microSDHC kartu. V prípade, že vám dôjde miesto na úložisku, jednoducho vysuňte USB konektor a všetky záznamy si archivujte v počítači. O to, či sa náhodou vaša porada nepretiahne, sa nemusíte báť. Výrobca vybavil diktafón batériou s väčšou výdržou, preto sa môžete tešiť na hodiny a hodiny záznamu bez nutnosti dobíjania. Postavte diktafón Olympus WS-852 na stôl a praktický stojan sa postará o to, že ruchy prenášané doskou stola nebudú rušiť žiadnu debatu, ktorej sa zúčastňujete.

Telefónne hovory zaznamená TP-8

K digitálnemu diktafónu Olympus WS-852 obdržíte mikrofón Olympus TP-8, ktorý sa špecializuje na špičkový záznam zvuku telefonického hovoru obidvoch strán konverzácie. Použitie je jednoduché. Mikrofón stačí pripojiť 3,5 mm konektorom k diktafónu a slúchadlo si vložiť do ucha. Takto zaznamená pri telefónnom hovore obe strany konverzácie. Záznam je kvalitný, pretože mikrofón disponuje frekvenčným rozsahom 50 Hz až 20 kHz.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Veľkosť úložiska
4 MB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Formát záznamu
MP3 Hotovo!
Funkcie
USB Hotovo!
Ďalšie funkcie
Slúchadlový výstup, Vstup na mikrofón Hotovo!
Konektory
Jack (3,5 mm), USB-A Hotovo!
Typ batérie
2x AAA Hotovo!
Max. výdrž batérie
110 h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil jsem Olympus WS 852 plus TP8 což má umožnit záznam tel.hovoru. Poradte mi jakým způsobem nahraji telefonní hovor. Jak se to má připojit. Nastavil jsem scene na tel.hovor a co dál. Sluchátko si zastrčím do ucha a jak to zaznamená příchozí hovor z mobilu? Logicky mi nedochází jak to může fungovat? Děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup
Príslušenstvo pre Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus WS-852 + TP-8 Telephone Pickup.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií