Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená

Zobraziť katalóg
OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená
4,8 179 hodnotení
Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, synchrónna mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti, s posunom dopredu/dozadu a s posunom doprava/doľava podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska, čierna a červená farba, nosnosť 136 kg
Kód:  WP555d6 Produktové číslo:  6KY97AA Stránky výrobcu
OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená Predaj skončil

OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená


Herná stolička OMEN by HP Citadel s nosnosťou až 136 kg

Pri stole či v hernom kútiku by nemala chýbať kvalitná herná stolička pre čo najzdravšie sedenie. Mimoriadne vydarený produkt OMEN by HP Citadel Gaming Chair poteší prepracovaným červeno-čiernym dizajnom a zaisťuje úplné pohodlie. Jej vlastnosti definuje dostatočne široké penové sedadlo a kvalitné vystuženie s poťahom z priedušnej textilnej kože. A priam ohromné operadlo, ktoré bezpečne obopne celú plochu chrbta.



Pracujte alebo odpočívajte v ergonomickej polohe

Všetky komponenty hernej stoličky OMEN by HP Citadel sú špeciálne tvarované, aby sa čo najlepšie prispôsobili telu. Rúrkový oceľový rám zaručuje dokonalú stabilitu a pevnosť. Kvalitný mechanizmus umožňuje naklápanie hernej stoličky OMEN by HP Citadel až do uhla 135° a tuhosť mechaniky je možné nastaviť presne podľa hmotnosti používateľa.

Pohodlné 4 D podrúčky

Pre ideálnu rovnováhu tela pri sedení je nutné zaistiť dokonalú oporu pre ruky. O tú sa postarajú dobre tvarované 4 D podrúčky s možnosťou detailného nastavenia na všetky smery. Vďaka tomu sa bude na stoličke OMEN by HP Citadel veľmi dobre sedieť aj po mnohých hodinách.

Stolička OMEN by HP Citadel má veľké a pohodlné sedadlo

Špeciálne tvarované sedadlo poteší pohodlím aj pri dlhodobom sedení. K tomu napomáha aj rozšírené operadlo v oblasti ramien,  vďaka čomu dokonale priľne k telu a zaistí mu maximálny komfort. Pre zvýšenie pohodlia je k stoličke OMEN by HP Citadel dodávaný vankúš na oporu hlavy alebo krčnej chrbtice a vankúš na oporu chrbtice v driekovej oblasti.

Kľúčové vlastnosti hernej stoličky OMEN by HP Citadel

  • Efektný dizajn kvalitnej hernej stoličky potiahnutej syntetickou kožou s ľahkou údržbou
  • Sedadlo a operadlo udržujú synchrónne nastavenie
  • 4 D podrúčky je možné prispôsobiť postave hráča
  • Bedrová a krčná opierka pre zdravé sedenie
  • Odolné plastové kolieska s tichým pohybom
  • Upravenie sklonu operadla podľa potreby až do 135°
  • Maximálna nosnosť 136 kg

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Otočná Hotovo!
Možnosť nastavenia
Sklonu operadla, Výšky sedadla, Výšky operadla, Hĺbky sedadla Hotovo!
Sedadlo
Plochý Hotovo!
Opierky
S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Otočná Hotovo!
Možnosť nastavenia
Sklonu operadla, Výšky sedadla, Výšky operadla, Hĺbky sedadla Hotovo!
Sedadlo
Plochý Hotovo!
Opierky
S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami Hotovo!

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu, Posun doľava/doprava Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Polyuretánový výlisok Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
136 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
72 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
45 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
55 cm Hotovo!
Výška operadla max.
86 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
29 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vďaka za zmazanie otázky ohľadne ceny (u vás 150e oproti konkurencii navrch), len ste tým potvrdili vašu politiku. Nákup teda uskutočním inde, vrátane pc a celého príslušenstva.. :) Pozdravujem admina.

Dobrý den, prosím jaká je výška sedáku v nejnižší poloze. Děkuji

Dobrý den , měřím 200 cm s vahou 80 kg. Je tato židle pro moji postavu vhodná ? Je možné také vyzkoušet v Praze ? Děkuji

The description says "Synchro Tilt with Lock" - I however have seen the chair in person and I'm pretty sure that it's just an "knee style rocking mechnism" (seat and backrest move together and stay in the same angle) as opposed to a "synchro tilt" where backrest and seat move at different angles (usually 1:2 or 1:3). I also couldn't find a 4D Armrest on the displayed chair. I was movable up/down, angled inwards/outwards and forwards/backwards. I was missing the in/out 4th dimension. Is this a different revision than the chair that I was able to try on display?

Dobrý den, potřeboval bych vědět jaká je šířka a hloubka sedáku. Na internetu se údaje dost liší na různých stránkách a nevím čemu mám věřit.

Dobry den, je tato stolicka tvrda? Ak ano vie mi niekto poradit nieco makke pohodlne k pc?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li by jste mi doporučili toto křeslo i když mám 173cm? Nebude pro mě "obří"? Taky sem se chtěl zeptat, kolik CM na výšku je křeslo od země když je píst na "maximum"? Jen se bojím abych nebyl úplně na zemi. Můj stůl je vysoký 70cm. Díky za odpověď!

Dobrý den, v návodu je zobrazen čudlík na vnitřní straně opěrky na ruce pro posun opěrky dopředu a dozadu, tento čudlík na mé židli není a opěrky nejsou zaaretovány a jde s nimi velice snadno pohybovat. Je to normální? Jinak jsem spokojen

Dobrý deň, o stoličku by som mal záujem, len sa obávam, či sa cez leto nebudem nadmerne potit, keďže v izbe cez leto mám 30 stupňov(som hneď pod strechou) asi by bolo lepšie látkové kreslo však . Vďaka.

Dobrý deň,stolička bude ešte dostupná tento rok 2023?

123...
Diskusia a poradňa k OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená
Príslušenstvo pre OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Citadel Gaming Chair černá/červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN by HP Citadel, schwarz/rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN by HP Citadel, schwarz/rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN by HP Citadel Gaming Chair fekete / piros.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií