Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport PET

OMEN by HP Gaming Backpack 17,3"

Zobraziť katalóg
OMEN by HP Gaming Backpack 17,3"
4,9 14 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 17.3", vrecko na mobilný telefón, nastaviteľné ramenné popruhy a nastaviteľný hrudný popruh, vonkajšie rozmery (V׊×H) 49 cm ×33 cm ×12 cm, hmotnosť 0.95kg, farba čierna a červená
Kód:  HPCP0107c1 Produktové číslo:  4YJ80AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN by HP Gaming Backpack 17,3"

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Pre tých, ktorí dávajú prednosť batohu pred taškou ponúkame tento parádny batoh na notebook. OMEN by HP Gaming Backpack sa perfektne hodí pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou do 17,3". Batoh disponuje kvalitným vyhotovením a veľmi pekným dizajnom. Je vybavený vnútorným vreckom s vystužením na vyššiu ochranu vášho zariadenia. Výhodou batoha sú pevné vonkajšie steny, vďaka ktorým nedochádza k tvrdším nárazom. Váš notebook je tak v úplnom bezpečí. Súčasťou OMEN by HP Gaming Backpack sú nastaviteľné popruhy a vystužený chrbát na pohodlné nosenie. 

Kľúčové vlastnosti OMEN by HP Gaming Backpack 17,3" (4YJ80AA)

  • Batoh na notebook OMEN by HP Gaming Backpack v originálnom vyhotovení
  • Pre notebooky do uhlopriečky 17,3"
  • Vybavený vnútorným vreckom s vystužením
  • Pevné vonkajšie steny odolné proti nárazom
  • Nastaviteľné popruhy a vystužený chrbát na pohodlné nosenie
  • Súčasťou batoha je niekoľko praktických vreciek

Rozmery:
49,5 × 33 × 12 cm

Hmotnosť:
0,95 kg

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hmotnosť
0,95 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na mobilný telefón Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,95 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na mobilný telefón Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento batoh nepromokavý?

Dobrý deň. Chcem sa spýtať či sa do tohto batoha zmestí 15,6 notebook plus učebnice, zošity peračnik a popripade aj dajake jedlo. Ďakujem.

Dobrý de. chtěl bych poradit s výběrem batohu pro ASUS ROG Strix SCAR III G531GV-ES146T Gunmetal: https://www.alza.cz/asus-rog-strix-scar-g-iii?dq=5662462 děkuju předem.

dobrý deň chcem sa vás spýtať či by sa dalo doňho zmestiť msi gp75 leopard 17,3

Dobrý deň, zmestí sa doňho Lenovo Legion Y540 17IRH? https://www.alza.sk/lenovo-legion-y540-17irh-black-d5736161.htm Ďakujem

Dobrý deň, uvažujem nad týmto batohu, lenže mám otázku. Zmestí sa do batohu komplet notebook, myš a kancelárske prostriedky(zošity, peračník) a poprípade miesto na fľašú a jedlo ? Nechcem mať batoh natlačený, preto sa pýtam. Hľadám batoh s pekným dizajnom a vhodný pre vysokoškoláka.

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či sa do batohu v POHODE zmestí notebook MSI GE73 8RE-623CZ Raider RGB ( Maximálna výška - 30 mm, Šírka - 419 mm, Hĺbka - 287 mm)

Dobrý den. Zmestí sa do batohu aj Xbox One S?

Dobrý den, jak velká je vnitřní kapsa? Vejde se Acer Aspire 7 (42 x 29 x 2,8 cm)? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda se dovnitř vejde OMEN 15 (15,6"), sluchátka ozone rage z90 a pár sešitů s penálem. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k OMEN by HP Gaming Backpack 17,3"
Príslušenstvo pre OMEN by HP Gaming Backpack 17,3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Gaming Backpack 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN by HP Gaming Backpack 17.3". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN by HP Gaming Backpack 17.3". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN by HP Gaming Backpack 17.3".
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií