Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OMEN by HP Photon

Zobraziť katalóg
OMEN by HP Photon
4,7 3 hodnotení
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na integrované batérie, veľkosť L, citlivosť 16000 DPI, odozva 0,2 ms, 11 tlačidiel, klasické koliesko, RGB podsvietenie, rozmery 4,4 × 9,2 × 12,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,14 kg
Kód:  HPCP0406j7 Produktové číslo:  6CL96AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN by HP Photon

Herná myš OMEN by HP Photon s bezdrôtovým nabíjaním

Toto je príslušenstvo, ktoré si na stôl želá každý nadšenec do moderných technológií. Okrem toho, že ide o prémiovú hernú myš s citlivosťou až 16 000 DPI, tak podporuje bezdrôtové nabíjanie podľa štandardu Qi. Pri používaní s kompatibilnou podložkou vám už nikdy nedôjde tak veľmi potrebná energia.

OMEN by HP Photon

Bezdrôtové nabíjanie

Úplne ideálnym príslušenstvom pre myš OMEN by HP Photon je špeciálna podložka OMEN by HP Outpost, ktorá má v sebe zabudované bezdrôtové nabíjanie Qi. Okrem myši tak môžete pokojne nabíjať aj svoj mobil.

OMEN by HP Photon

11 tlačidiel

Revolučná herná myš OMEN by HP Photon je vybavená opticko-mechanickými snímačmi s úplne minimálnou odozvou. Tlačidiel máte k dispozícii hneď 11, čo vám dáva možnosť výberu z mnohých variantov ovládania.

OMEN by HP Photon

Kľúčové vlastnosti hernej myši OMEN by HP Photon

  • Vyladená herná myš
  • Opticko-mechanické snímače so zvýšenou odolnosťou
  • Presný optický snímač s rozlíšením 100 až 16 000 DPI
  • Batéria vydrží až 50 hodín
  • 11 programovateľných tlačidiel
  • RGB LED podsvietenie programovateľné v aplikácii OMEN Command Center

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
9,2 cm Hotovo!
Výška
4,4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
140 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,2 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte jak připojit mš k NTB bez USB přijímače? NTB myš nevidí. Není v tom nějaká finta?

Dobrý den, je kompatibilní s Dragon Center od MSI? Myslím tím podsvícení. Děkuji

dobrý den, kedy bude na sklade ?

jaký je obsah balení ??

Dobrý den, je myš možné nabíjet také kabelem, nebo jen pomocí bezdrátové nabíječky?

Chtěl bych se zeptat, stává se mi, že myš občas přestane reagovat, svítí, ale nereaguje, takže ji musím xpnout a zapnout a také se pořád stává, že problikává jinou barvou než mám nastaveno. Myš mám normálně zapojenou v notebooku.

Dobrý den, mám myš 2 týdny a stává se, že najednou přestane fungovat pravé nebo levé tlačítko. Musím myš že spodu vypnout a zapnout, aby to šlo. Je to chyba myši?

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda má myš kolečko se setrvačníkem, při výběru filtru se mi tato myš zobrazuje, ale v popíše to uvedené není. Děkuji za odpověď.

dobrý den, je myš i s podložkou?

Mám dotaz je možné ovládat barvy u téhle myši pomocí MSI Mystic Light?

12
Diskusia a poradňa k OMEN by HP Photon
Príslušenstvo pre OMEN by HP Photon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Photon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN by HP Photon Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN by HP Photon Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN by HP Photon.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií