Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OMEN by HP Reactor Mouse

Zobraziť katalóg
OMEN by HP Reactor Mouse
4,4 5 hodnotení
Herná myš – drôtová, optická, pripojenie cez USB, na USB batérie, veľkosť M, citlivosť 16000 DPI, možná zmena DPI, odozva 0,2 ms, klasické koliesko, viacfarebné podsvietenie, dĺžka kábla 2 m, rozmery 4,2 × 8 × 12,3 cm (V׊×H), hmotnosť 0,161 kg
Kód:  HPCP0406j5 Produktové číslo:  2VP02AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN by HP Reactor Mouse


Programovateľná herná myš OMEN by HP Reactor Mouse

Každý nadšený hráč chce mať dizajnovo vyladené a zároveň kvalitné príslušenstvo. Presne týmto požiadavkám zodpovedá herná myš OMEN by HP Reactor Mouse. K dispozícii dostanete celkom 6 programovateľných tlačidiel aj mimoriadne citlivý opticky snímač s rozlíšením 16 000 DPI.



OMEN by HP Reactor Mouse

Bleskurýchle spínače vám dajú náskok

Opticko-mechanická technológia spínačov sľubuje až 10× rýchlejšiu reakciu, než je bežné v prípade tých obyčajných. Vďaka tomu získate možno rozhodujúci náskok v náročných on-line bitvách. Životnosť navyše výrobca očakáva minimálne na úrovni 50 miliónov kliknutí.


Kábel s hliníkovým obalom

USB kábel myši OMEN by HP Reactor Mouse je v štýlovom vyhotovení s hliníkovou omotávkou, ktorá má brániť nechcenému zauzlovaniu kábla.

OMEN by HP Reactor Mouse


OMEN by HP Reactor Mouse

Kľúčové vlastnosti hernej myši OMEN by HP Reactor Mouse

  • Vyladená herná myš s ergonomickým tvarom
  • Opticky snímač s rozlíšením 16 000 DPI
  • Opticko-mechanické spínače s odozvou len 0,2 ms
  • Prispôsobiteľné RGB podsvietenie pomocou aplikácie Command Center
  • Možnosť nastavenia výšky zadnej časti myši

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
12,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
161 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,2 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrá myš doporočuji

dobrý den, je mozne vypnou tlacitko na prepinani DPI .při hře si to pořád přepinám . dekuji

Bude i ve velikosti M ????

1. Myš nemá 6 programovatelných tlačítek 2. Nelze nainstalovat potřebný software k myši když nevlastníte Omen PC (takže nenastavíte ani macro ny ty ---2--- programovatelná tlačítka. Od Alzy mi tento krok lhaní už přijde hraniční. Není to poprvé co popisek k produktu není úplný nebo správný. Otázka: Dokážu nějak vypnout na této myšce RGB a nastavit macra i bez OMEN COMAND CENTRUM, které nejsem schopen nainstalovat? Jestli né požádám o vrácení peněz.

Diskusia a poradňa k OMEN by HP Reactor Mouse
Príslušenstvo pre OMEN by HP Reactor Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Reactor Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN by HP Reactor Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN by HP Reactor Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN by HP Reactor Mouse.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií