AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3"

Zobraziť katalóg
OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3"
4,5 2 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 17.3", nastaviteľné ramenné popruhy, vrecko na fľašu, vodoodolný a rolovacie zatváranie, vonkajšie rozmery (V׊×H) 54 cm×35 cm×22 cm, hmotnosť 2.39kg, farba čierna a červená
Kód:  HPCP0107c3 Produktové číslo:  3KJ69AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3"

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Patríte medzi skutočných hráčov, ktorí sa do víru výziev neváhajú ponoriť na ktoromkoľvek mieste? Umožnite svojej kompletnej hernej výbave cestovať s vami! Stačí vám akurát zbaliť svoj herný notebook s uhlopriečkou až 17,3" a zvyšok príslušenstva do batohu OMEN X Transceptor Backpack od preslávenej firmy HP a vyraziť! Batoh disponuje bohato vystuženým vreckom na notebook, oddelenými priestormi s rolovacím uzáverom pre slúchadlá, klávesnicu, tablet a všetko ostatné, čo potrebujete k tomu, aby ste si hru poriadne užili. Vrátane jedla a pitia na doplnenie síl alebo iných osobných vecí.

Prednosti batohu OMEN X Transceptor

  • Vystužené vrecko na 17,3" notebook
  • Plne dostačujúci priestor pre hernú výbavu ako je myš, klávesnica či slúchadlá
  • Ľahký prístup ku všetkému vďaka rolovaciemu uzáveru a dvojitým zipsom
  • Batoh vďaka svojmu vystuženiu mierni nárazy
  • Z vodoodolnej tkaniny
  • Pevne vystužené dno batohu pre kompletné bezpečie
  • Miesto aj pre osobné veci či občerstvenie
  • Vystužené popruhy zaručujúce pohodlné nosenie aj na dlhších tratiach
  • Pás, ktorým je možné OMEN X Transceptor pripnúť k inej batožine

Bezstarostné nosenie v akýchkoľvek podmienkach

Batoh na notebook takej triedy ako OMEN X Transceptor si nezaslúži nič iné ako byť vyrobený z vodoodolnej tkaniny. Vďaka nej a vystuženému dnu môžete OMEN X pokojne položiť na mokrú zem a uschovaným zariadeniam sa vôbec nič nestane. Vystužené a plne nastaviteľné popruhy vám pri tomto batohu na notebook navyše umožnia úplne pohodlné nosenie aj na dlhšie trate. Okrem toho, ak to bude potrebné, ho môžete pásom bezpečne pripnúť k inej batožine.

Hráčsky dizajn, za ktorým sa otočíte

Rovnako ako sa tento batoh na notebook jedinečnými vlastnosťami sám odlišuje od ostatných, tak svojím osobitým vzhľadom odlíši aj vás! Inokedy jednoduchá čierna farba sa dostáva v prípade OMEN X Transceptor na novú úroveň – celý dizajn batohu bol navrhnutý tak, aby vyjadril vašu vášeň pre hranie a perfektne ladil s bežnou hernou výbavou.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aky je vnutorny rozmer? Nerozumiem preco neni uvedeny najdolezitejsi udaj? preco to robite? naschval? :D

Diskusia a poradňa k OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3"
Príslušenstvo pre OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3".
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií