Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET)

Zobraziť katalóg
OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET)
Tlakomer na paži, manžeta pre obvod paže 22-42cm, farebný indikátor hypertenzia, 2x60 pamäťou + režim Host, 3-riadkový displej, glukometer SD Codefree
Kód:  EOM108g Produktové číslo:  8595145090884 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET) Predaj skončil

OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET)

OMRON M3 je tlakomer na pažu, dispnující mnohými rôznymi funkciami, ktoré vám meranie tlaku uľahčí a poskytnú lepší prehled o vašom zdraví. Vďaka Easy manžete už nebude musieť bojovať s jej uchytením, možno ju jednoducho natiahnuť a navyše má priemer 22 až 42 cm, takže padne naozaj každému.Okrem klasického displeja s tromi riadky sú vám k dipozícii ešte farebné indikátory, podľa ktorých napríklad ihneď spoznáte srdcovú arytmiu, správne utiahnutie manžety alebo nevhodný pohyb počas merania. zariadenie má pamäť na 60 meraní pre dvoch užívateľov, grafický ukazovateľ krvného tlaku a možnosť namerané hodnoty spriemerovať."OK indikátor" Vám dá jasne najavo, či je manžeta prístroja správne utiahnutá, takže máte absolútnu istotu, že výsledky meraní budú presné.

Kľúčové vlastnosti:

  • Farebný indikátor hypertenzia

  • Farebný indikátor utiahnutie manžety

  • Kontrola utiahnutie manžety

  • Vyhodnotenie nevhodného pohybu pri meraní

  • vyhodnotenie arytmie

  • Grafický ukazovateľ úrovne krvného tlaku

  • Výpočet priemernej hodnoty TK z nameraných hodnôt

  • Veľký, prehledný a čitateľný 3 riadkový displej

  • Pamäť pre dvoch užívateľov na 60 meraní

  • Životnosť nových alkalických batérií až 1000 meraní

  • Klinicky overená presnosť

  • Balenie obsahuje: Tlakomer, EASY manžetu, 4 × alkalické batérie typu AA, Cestovné puzdro, Kompletný CZ návod -schválený od OMRON Healthcare Europe, CELIMED modrý záručný list a glukometer SD Codefree

inteligentný pomocník

Tlakomer Omron je vybavený veľkým, prehledným trojriadkovým displejom pre Vašu lepšiu orientáciu. Navyše vykonáva vždy dve merania - pri nafukovaní a pri vyfukovanie manžety, preto si môžete byť istí, že výsledky merania sú úplne presné.Mimo to dokáže prístroj vypočítať priemerný krvný tlak, takže podáva objektívne výsledky aj pri kolísavom krvnom tlaku.

Hladina cukru pod kontrolou

Ve výhodném setu najdete také glukometr SD-Codefree, který ohlídá vaši hladinu cukru. Jeho hlavná výhoda spočíva v tom, že ho nie je potrebné kalibrovať zakaždým, keď používate novú sadu meracích prúžkov. Obsluhu uľahčuje tiež veľký a dobre čitateľný displej, rýchly priebeh merania a možnosť pripojenia k počítaču cez USB. Prístroj má alarm upozorňujúci na meranie po jedle a dokáže vypočítať dlhodobý priemer. V balení nájdete samotný prístroj, 10 meracích (testovacích) prúžkov, odberové pero a ihličky, 3V DC batériu, kontrolný roztok, puzdro a manuál.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + Glukomer SD Codefree (výhodný SET) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M3 s barevným indikátorem hypertenze + Glukometr SD Codefree (výhodný SET). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON M3 színindikátorral hypertonia + SD Codefree vércukormérő (preferált SET).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií