Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

OMRON MIT Quick Check 3

Zobraziť katalóg
OMRON MIT Quick Check 3
4,8 4 hodnotení
Tlakomer – na zápästie, 13.5–21.5cm, 90 pamätí, veľký trojriadkový displej, 2× AAA (súčasť balenia)
Kód:  EOM201i Produktové číslo:  4015672109216

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT Quick Check 3

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak rade zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je tlakomer OMRON MIT Quick Check 3 v elegantnom čiernobielom vyhotovení. Prednosťou tohto tonometra je extra rýchle, presné a pohodlné meranie, ktoré môžete vykonávať bez vyhrnutia rukávu. Stačí nasadiť manžetu na zápästie a meranie môže začať. Manžeta je upraviteľná pre obvod zápästia 13,5 – 21,5 cm. Pamäť prístroja garantuje zaznamenania až 90 meraní jedného používateľa, vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji.

Tlakomer OMRON MIT Quick Check 3 pracuje s využitím alkalických batérií, ktorých životnosť, ak sú nové, je až 300 meraní. Dva kusy týchto alkalických batérií AAA sú súčasťou balenia. Spoločne s výrobkom získate aj praktické cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä pri častom prevážaní.

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg, Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak +/- 3 mmHg, Pulz +/- 5 % nameranej hodnoty

Hmotnosť prístroja:
Bez batérií cca 123 g

Rozmer prístroja:

Cca 87 (š) × 67 (v) × 28 mm (h) - bez manžety

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMRON MIT Quick Check 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT Quick Check 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON MIT Quick Check 3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií