PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OneConcept Hopfengott 30

Zobraziť katalóg
OneConcept Hopfengott 30
Hrniec – na varenie piva, 2 rôzne veľkosti sladového kotla, jednoduchý komplexný balík na prípravu piva, kotol z ušľachtilej ocele je možné uviesť do varu až do 30, resp. 25L varného materiálu, prostredníctvom prehľadného ovládacieho panelu s farebným displejom je možné manuálne presne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon, výhrevné teleso s výkonom 500 – 1600W prináša slad do varu, voliteľne s teplotou od 30 do 140°C
Kód:  KLOCH440 Produktové číslo:  4060656108440

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OneConcept Hopfengott 30 Predaj skončil

OneConcept Hopfengott 30

Hrniec OneConcept Hopfengott 30 je tým pravým vybavením pre všetkých milovníkov piva, ktorí si chcú vychutnať osviežujúce a vlastnoručne uvarené pivo. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník, alebo už skúseným sládkom, výroba piva v pohodlí domova nebola nikdy jednoduchšia. Praktický obehový systém dokonale pomáha pri varení sladu. Ten je pumpovaný zdola nahor, čím je zaistené jeho rovnomerné ohrievanie a cirkulácia. Vykurovacie teleso s výkonom až 1 600 W privádza slad do varu, a to aj pomocou ľubovoľne nastaviteľnej teploty od 30 do 140 °C. Iba 4 kroky a lahodný mok je na svete. K tomu stačí pre každý krok nastaviť teplotu, čas varenia i výkon. Hrniec  OneConcept Hopfengott 30 tiež disponuje systémom MemoryBrew-System, pomocou ktorého jednotlivé kroky naprogramujete a toto nastavenie budete môcť kedykoľvek v budúcnosti opätovne využiť.

Kľúčové vlastnosti hrnca OneConcept Hopfengott 30

  • Hrniec na varenie piva
  • S rovnomerným ohrievaním a cirkuláciou
  • Vykurovacie teleso s výkonom až 1 600 W
  • S regulovateľnou teplotou, časom i výkonom
  • Nastaviteľná teplota od 30 do 140 °C
  • So systémom MemoryBrew-System pre naprogramovanie hodnôt
  • OneConcept Hopfengott na prípravu 30, resp. 25 l varného materiálu
  • Časovač nastaviteľný od 1 do 99 minút
  • Systém rýchleho pripojenia obehového čerpadla
  • Možnosť naplnenia hotového sladu do fermentačnej nádoby
  • S podsvieteným displejom
  • Farebné vyhotovenie: nerezové

Pre výrobu 25 litrov lahodného piva

V hrnci OneConcept Hopfengott možno priviesť do varu až 30, resp. 25 litrov varného materiálu. Vzhľadom na potrebu dodržania správnej doby varenia pre jednotlivé kroky výroby, je hrniec vybavený časovačom, ktorý možno nastaviť od 1 do 99 minút. Podsvietený displej vás pritom vždy informuje, v akej fáze výroby sa hrniec OneConcept Hopfengott 30 práve nachádza.

Kompletné vybavenie pre ľahkú obsluhu

Odnímateľná nádoba na obilniny s preosiatou vložkou uľahčí odstránenie mláta z mladiny. Pomocou systému rýchleho pripojenia obehového čerpadla možno jednoducho oddeliť hadicu čerpadla a vypúšťací kohút. Okrem jednoduchej obsluhy vás zaiste poteší možnosť naplnenia hotového sladu priamo do fermentačnej nádoby. Všetky časti hrnca OneConcept sú vyrobené z ušľachtilej ocele, vďaka čomu sa do piva nedostanú žiadne kovové príchute, ktoré by negatívne ovplyvnili jeho chuť. Vychutnajte si osviežujúce vlastnoručne vyrobené pivo vďaka OneConcept Hopfengott 30.

Rozmery:
66 × 42 × 40 cm

Hmotnosť:
7,5 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si oneConcept Hopfengott 30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OneConcept Hopfengott 30.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií