oneConcept St. Oberholz XL

Zobraziť katalóg
oneConcept St. Oberholz XL
2,5 4 hodnotení
Čistička vzduchu príkon 5 W,
Kód:  OCEZV003 Produktové číslo:  4260486157360 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

oneConcept St. Oberholz XL

Čierny čistič vzduchu St. Oberholz XL 3 v 1 od spoločnosti oneConcept je kompaktným drobným zariadením, ktoré je skvele prispôsobené na použitie v malých priestoroch ako sú kancelárie. Príjemný čistý vzduch, zbavený prachu, zápachu a mikroorganizmov je len jedným z benefitov tohto úžasného spoločníka. Integrovaný ionizátor vysiela do ovzdušia záporne nabité ióny, tie na seba viažu mikročastice prachu a klesajú k zemi, kde sú priťahované filtrom z ušľachtilej ocele. UV sterilizátor zbavuje vzduch baktérií a choroboplodných zárodkov. Vychutnajte si výhody čističa St. Oberholz XL kdekoľvek potrebujete. 

Kľúčové vlastnosti čističa vzduchu oneConcept St. Oberholz XL čiernej farby

  • Ionizátor zachytí častice prachu a zbaví vzduch zápachu
  • Ventilátor zvyšuje cirkuláciu vzduchu
  • Čistič St. Oberholz je malý a kompaktný
  • UV sterilizátor zbavuje prostredie baktérií
  • Tichý chod nenaruší pracovný proces ani spánok

Vysoká efektivita v malom tele

Hlavnou prednosťou čističa St. Oberholz XL sú jeho nepatrné rozmery a vertikálna konštrukcia, vďaka ktorým nezaberá priestor a hodí sa aj na pracovný stôl. Zabudovaný ventilátor sa postará o zvýšenú cirkuláciu vzduchu, ktorá bude príjemná hlavne v horúcich letných dňoch. Pri jeho nastavení si môžete vybrať z dvoch režimov. Pomocou UV sterilizácie zabránite množeniu baktérií a šíreniu choroboplodných zárodkov. Tichá prevádzka čističa St. Oberholz XL nenaruší ani ten najľahší spánok. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přestala fungovat UV lampa. Mám dotaz na Alzu, zda lze zakoupit novou lampu nebo mám zboží vyhodit?

Tento přístroj mate zařazený mezi " Zvlhčovače vzduchu" ale při přečtení podrobného popisu si myslím, že se jedná o " Čističku vzduchu", tak o jaký přístroj se jedná ? Zdenek

Dobrý den, čistička vzduchu přestala po uplynutí záruční doby fungovat, je možné od vás získat kontakt na autorizovaný servis, případně jste schopní opravu zařídit vy? Děkuji Vám

Čistí i zápach z cigaret

Dobrý den, na jakou max. plochu místnosti je čistič vzduchu konstruovaný?

Jde zapnout ionizace a uv sterilizace najednou? Nebo jen ventilátor + uv nebo ventilátor + ionizace. Podle ovladače to tak nevypadá.

Dobrý den, píšete, že: "Tichý provoz čističe St. Oberholz XL nenaruší ani ten nejlehčí spánek." Jaká je hlučnost tohoto výrobku? Děkuji!

Dobrý den. Máte čističku i v bílé barvě?

Dobrý den filtr se oplachuje nebo mění?

Diskusia a poradňa k oneConcept St. Oberholz XL
Príslušenstvo pre oneConcept St. Oberholz XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si oneConcept St. Oberholz XL, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Párásító oneConcept St. Oberholz XL, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií