Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ONKYO SKH-410

Zobraziť katalóg
ONKYO SKH-410
4,5 2 hodnotení
Reproduktory pasívne, 2.0 s výkonom 100W, frekvenčný rozsah od 90 Hz do 20000 Hz, impedancia 6 Ohm, analógové audio, diaľkový ovládač
Kód:  GZ660b9 Produktové číslo:  SKH-410

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ONKYO SKH-410

Excelentný priestorový zvuk nemusí byť len výsadou kinosál. S dvojicou reproduktorov ONKYO SKH-410 máte nevšedný zážitok zaručený, bez toho aby ste museli opustiť obývaciu izbu. Špičkový japonský výrobca ONKYO prichádza s pohodlným a cenovo dostupným riešením, ktoré prinesie technológiu Dolby Atmos do vašich domovov.

Ako v kine

 

Dolby Atmos predstavuje revolučné riešenie v koncepcii trojdimenzionálneho zvuku. Nie je potrebné, aby ste menili prehrávač. Domáce kino stačí doplniť reprosústavami a vlastniť kompatibilný A/V receiver. O zvyšok sa technológia postará sama. Špeciálny zvukový procesor overí aktuálnu konfiguráciu a všetko nastaví podľa priestoru, v ktorom sa nachádzate.

Pohodlná inštalácia

 

Reproduktory ONKYO SKH-410 umožní ponechať si aktuálny rozmiestnenie vašej reprosústavy bez nutnosti inštalácie stropných reproduktorov. ONKYO SKH-410 pripojíte na existujúce predné reproduktory či pripevníte na stenu. Presne tak, ako vám to vyhovuje. Certifikácia Dolby Atmos zaručuje, že získate famózny objektovo orientovaný zvuk. Započúvajte sa do spevu vtákov či zvuku kvapiek dopadajúcich na listy rastlín. Razom sa budete cítiť, akoby ste sa ocitli uprostred dažďového pralesa. Ak máte radi akciu, preneste sa na pretekársky okruh a vychutnajte si vravu Burácajúce motorov. Nechajte sa vtiahnuť priamo do filmu.

Bezchybné prevedenie

 

Zabudnúť nesmieme ani na kvalitné spracovanie. Skrinky sú vyrobené z odolného dreva a prevedené v elegantnej čiernej farbe. Doplnené sú o antivibračnú gumu, ktorá ochráni váš nábytok. Posaďte sa vychutnajte si ničím nerušený zážitok.

Kľúčové vlastnosti

  • Certifikácia pre technológiu Dolby Atmos
  • 80 mm kónický reproduktor, širokopásmový
  • Možnosť umiestniť na predné reproduktory alebo pripevniť na stenu
  • Trvalý príkon 25 W, maximálny príkon 100 W
  • Kvalitné drevené spracovanie, elegantná čierna farba
  • Balenie obsahuje: 3 m reprokabel (2 ×), 4 gumové podložky (2 ×), rám pre pripevnenie na stenu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Reproduktorové svorky Hotovo!
Maximálny výkon
100 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Reproduktorové svorky Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
100 W Hotovo!
Frekvencia od
90 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
6 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
12 cm Hotovo!
Hĺbka
15,5 cm Hotovo!
Výška
15,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně kompatibility se soundbarem Sony HT-S20r. Tedy zda-li jdou tyto dvě zařízení připojit do jedné soustavy. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych připojit tyto reproduktory k zesilovači, který mám nastaven na 4ohmy?(Všechny ostatní repro mají impedanci 4ohmy)

Dobrý den, lze tyto reproduktory připojit k zesilovači samostatně? Tj. lze je použít jako stereo reproduktory? Většinou jsou zmiňovány jako rozšíření stávající repro soustavy. Děkuji

Diskusia a poradňa k ONKYO SKH-410
Príslušenstvo pre ONKYO SKH-410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO SKH-410.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií