Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele

Zobraziť katalóg
ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele
Set – AV receiver + 5.0 reproduktory, AVR: 7.2 kanálov, 160W/kanál, DAC 384Khz/32bit, HDMI (8 in, 2 out), podpora Dolby Atmos up to 5.1.2 Channels, FM tuner, HDCP 2.2, 4K UltraHD, HDR, USB, WiFi, LAN, DLNA, Spotify, Bluetooth, Google Cast, AirPlay, Hi-Res Audio, FireConnect, kompatibilný s výrobkami Apple, repro: 2× sat 240W + central 130W + 2× sat 130W
Kód:  GZ609c7w
ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele Predaj skončil

ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele

Doprajte si zvuk, ktorý nemá obdobu. Setu ONKYO TX-NR656 + Jamo S 628 HCS dominuje pokročilý receiver s podporou 7 kanálov - každý s výstupným výkonom až 160 W. Prehrávajte skladby z počítača, internetu alebo sieťového úložiska (NAS). Spojte ho bezdrôtovo so svojim chytrým zariadením vďaka podpore technológií AirPlay, Google Cast a Bluetooth. Zostava Jamo S 628 HCS v elegantnom bielom dizajne vám navyše vyrazí dych svojou dynamikou a schopnosťou podať aj tie najjemnejšie detaily.

Kľúčové vlastnosti setu ONKYO TX-NR656 + Jamo S 628 HCS

  • receiver so 7-kanálovým zvukom s výkonom 160 W
  • technológia DTS:X a Dolby Atmos pomôžu vytvoriť úchvatnú atmosféru
  • ONKYO TX-NR656 podporuje bezdrôtový streaming pomocou Google Cast, AirPlay a Bluetooth
  • počúvajte milióny skladieb zo Spotify a ďalších hudobných služieb
  • podpora mnohých formátov vo vysokom rozlíšení
  • zostava Jamo S 628 HCS sprostredkuje aj tie najjemnejšie detaily
  • trojica päťpalcových reproduktorov s hliníkovým povrchom membrán
  • desaťpalcový woofer vám svojou mohutnosťou vyrazí dych
  • podpora zapojenia bi-wiring aj bi-amping a antirezonančné hroty pre skutočných hudobných fajnšmekrov

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Certifikácia kvality DTS:X zaistí vysokú hlasitosť a nízku mieru skreslenia zvuku. Technológia Dolby Atmos potom vytvorí neuveriteľne realistickú a podmanivou zvukovú atmosféru, ktorú si užijete zo všetkých smerov. Rozhranie HDMI a HDCP 2.2 podporuje najnovšie formáty a ponúka rozšírenie šírky pásma až na 18Gbps. Nechýba podpora rozlíšenie v 4K alebo funkcie Onkyo AVR pre prenos High Dynamic Range (HDR) formátov.

Bezdrôtový streaming

Receiver je vybavený podporou technológií AirPlay, Google Cast, Wi-Fi a Bluetooth spolupracujúcich s aplikáciou Onkyo Remote pre jednoduché prepojenie s chytrými zariadeniami. To vám umožní streamovať obsah priamo z vášho telefónu. S aplikáciou Spotify navyše získate okamžitý prístup k miliónom skladieb.

Podpora radu formátov

Široká podpora formátov vrátane DSD, Double DSD, FLAC, ALAC a ďalších vo vysokom rozlíšení zaistí čistý zvuk a nízke skreslenie bez ohľadu na to, čo práve počúvate. Uprednostňujete živé vysielanie? Potom si svoje obľúbené stanice nalaďte na FM tuneri. Diaľkové ovládanie a LED displej zvýši komfort použitia.

Neporaziteľné reproduktory

Stĺpové reprosústavy Jamo S 628 porazia takmer akéhokoľvek protivníka v ich cenovej kategórii. V ozvučnici kombinujú rovno dva prvky, ktoré ich robia neotrasiteľným základom systému domáceho kina. Prvým je trojica päťpalcových reproduktorov s hliníkovým povrchom membrán, ktoré svojou tuhosťou zaisťujú výrazné podanie stredového pásma - rovnaké nájdete aj u centrálnej a efektovej reprosústavy. Druhým je potom mohutný desaťpalcový woofer, ktorý bude vo veľkom množstve inštalácií schopný úplne nahradiť aktívny subwoofer.

Set pre hudobných fajnšmekrov

Reprosústavy Jamo S 628 sú vybavené duálnymi terminálmi pre možné zapojenie typu bi-wiring alebo bi-amping, čím dovoľujú nadšencom vyladiť zvukový výkon podľa ich potrieb. Súčasťou balenia sú tiež odhmotňovacie antirezonančné hroty, ktoré napomáhajú ozvučnici dokonale oddeliť od podkladovej plochy. Všetko podtrhuje dostatočne tuhá ozvučnica s úctyhodnou hmotnosťou 25,5 kg, ktorá je skvelou základňou všetkých osadených meničov.

 

Parametre a špecifikácia

Aktívne/pasívne
Pasívne (k zosilňovaču) Hotovo!
Celkový výkon zostavy
870 W Hotovo!
Technológia
AirPlay Hotovo!
Šírka
430 mm Hotovo!

Typ sústavy

Aktívne/pasívne
Pasívne (k zosilňovaču) Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
870 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
AirPlay Hotovo!

Rozmery

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
173,5 mm Hotovo!
Hĺbka
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sú súčasťou balenia aj káble ? A je možné pripojenie reproduktorov aj bezdrôtovo ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele
Príslušenstvo pre ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO TX-NR656 černý + Jamo S 628 HCS bílé.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií