ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne

Zobraziť katalóg
ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne
Set – AV receiver + 5.0 reproduktory, AVR: 7.2 kanálov, 160W/kanál, DAC 384Khz/32bit, HDMI (8 in, 2 out), podpora Dolby Atmos up to 5.1.2 Channels, FM tuner, HDCP 2.2, 4K UltraHD, HDR, USB, WiFi, LAN, DLNA, Spotify, Bluetooth, Google Cast, AirPlay, Hi-Res Audio, FireConnect, kompatibilný s výrobkami Apple, repro: 2× sat 240W + central 130W + 2× sat 130W
Kód:  GZ609c7y
ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne Predaj skončil

ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne

Doprajte si zvuk, ktorý nemá obdobu. Setu ONKYO TX-NR656 + Jamo S 628 HCS dominuje pokročilý receiver s podporou 7 kanálov - každý s výstupným výkonom až 160 W. Prehrávajte skladby z počítača, internetu alebo sieťového úložiska (NAS). Spojte ho bezdrôtovo so svojim chytrým zariadením vďaka podpore technológií AirPlay, Google Cast a Bluetooth. Zostava Jamo S 628 HCS v elegantnom čiernom dizajne vám navyše vyrazí dych svojou dynamikou a schopnosťou podať aj tie najjemnejšie detaily.

Kľúčové vlastnosti setu ONKYO TX-NR656 + Jamo S 628 HCS

  • receiver so 7-kanálovým zvukom s výkonom 160 W
  • technológia DTS:X a Dolby Atmos pomôžu vytvoriť úchvatnú atmosféru
  • ONKYO TX-NR656 podporuje bezdrôtový streaming pomocou Google Cast, AirPlay a Bluetooth
  • počúvajte milióny skladieb zo Spotify a ďalších hudobných služieb
  • podpora mnohých formátov vo vysokom rozlíšení
  • zostava Jamo S 628 HCS sprostredkuje aj tie najjemnejšie detaily
  • trojica päťpalcových reproduktorov s hliníkovým povrchom membrán
  • desaťpalcový woofer vám svojou mohutnosťou vyrazí dych
  • podpora zapojenia bi-wiring aj bi-amping a antirezonančné hroty pre skutočných hudobných fajnšmekrov

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Certifikácia kvality DTS:X zaistí vysokú hlasitosť a nízku mieru skreslenia zvuku. Technológia Dolby Atmos potom vytvorí neuveriteľne realistickú a podmanivou zvukovú atmosféru, ktorú si užijete zo všetkých smerov. Rozhranie HDMI a HDCP 2.2 podporuje najnovšie formáty a ponúka rozšírenie šírky pásma až na 18Gbps. Nechýba podpora rozlíšenie v 4K alebo funkcie Onkyo AVR pre prenos High Dynamic Range (HDR) formátov.

Bezdrôtový streaming

Receiver je vybavený podporou technológií AirPlay, Google Cast, Wi-Fi a Bluetooth spolupracujúcich s aplikáciou Onkyo Remote pre jednoduché prepojenie s chytrými zariadeniami. To vám umožní streamovať obsah priamo z vášho telefónu. S aplikáciou Spotify navyše získate okamžitý prístup k miliónom skladieb.

Podpora radu formátov

Široká podpora formátov vrátane DSD, Double DSD, FLAC, ALAC a ďalších vo vysokom rozlíšení zaistí čistý zvuk a nízke skreslenie bez ohľadu na to, čo práve počúvate. Uprednostňujete živé vysielanie? Potom si svoje obľúbené stanice nalaďte na FM tuneri. Diaľkové ovládanie a LED displej zvýši komfort použitia.

Neporaziteľné reproduktory

Stĺpové reprosústavy Jamo S 628 porazia takmer akéhokoľvek protivníka v ich cenovej kategórii. V ozvučnici kombinujú rovno dva prvky, ktoré ich robia neotrasiteľným základom systému domáceho kina. Prvým je trojica päťpalcových reproduktorov s hliníkovým povrchom membrán, ktoré svojou tuhosťou zaisťujú výrazné podanie stredového pásma - rovnaké nájdete aj u centrálnej a efektovej reprosústavy. Druhým je potom mohutný desaťpalcový woofer, ktorý bude vo veľkom množstve inštalácií schopný úplne nahradiť aktívny subwoofer.

Set pre hudobných fajnšmekrov

Reprosústavy Jamo S 628 sú vybavené duálnymi terminálmi pre možné zapojenie typu bi-wiring alebo bi-amping, čím dovoľujú nadšencom vyladiť zvukový výkon podľa ich potrieb. Súčasťou balenia sú tiež odhmotňovacie antirezonančné hroty, ktoré napomáhajú ozvučnici dokonale oddeliť od podkladovej plochy. Všetko podtrhuje dostatočne tuhá ozvučnica s úctyhodnou hmotnosťou 25,5 kg, ktorá je skvelou základňou všetkých osadených meničov.

 

Parametre a špecifikácia

Aktívne/pasívne
Pasívne (k zosilňovaču) Hotovo!
Celkový výkon zostavy
870 W Hotovo!
Technológia
AirPlay Hotovo!
Šírka
430 mm Hotovo!

Typ sústavy

Aktívne/pasívne
Pasívne (k zosilňovaču) Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
870 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
AirPlay Hotovo!

Rozmery

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
173,5 mm Hotovo!
Hĺbka
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sú súčasťou balenia aj káble na prepojenie reproduktorov s receiverom?

Dobrý den, prosím o informaci jaké kabely a kolik jich potřebuji. Trošku v tom plavu, chtěl bych koupit tuto sestavu, ale nevím jaké kabely jsou vhodné aby vše fungovalo jak má. Mám 4K televizi s HDR metráž si třeba doladím, ale potřeboval bych znát kvalitní kabely, abych se pak pod stromkem nedivil, že mi jeden chybí, nebo něco nefunguje. Děkuji za pochopení.

Dobrý deň. Je súčasťou balenia aj subwoofer, t.z. celkom 6 repro (2x predny, 2x zadny, 1x stredovy a subwoofer ) ? Na obrázkoch je samostatne ale nie v sete.

Dobrý den, přemýšlel jsem o koupi těchto reproduktorů ve spojení s AV recieverem Yamaha HTR 4071. Potom jsem ale narazil na tento set . Na jaké úrovni je reciever Onkyo TX-NR656 v porovnání Yamaha HTR 4071 ? Díky za info.

Diskusia a poradňa k ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne
Príslušenstvo pre ONKYO TX-NR656 čierny + Jamo S 628 HCS čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO TX-NR656 černý + Jamo S 628 HCS černé.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií