Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS

Zobraziť katalóg
OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS
4,0 1 hodnotení
Multimediálne centrum Multimediálny prehrávač, ARM Cortex-A17 Quad-Core 1.8GHz, 16-Core GPU, 2 GB RAM, 8 GB ROM, BT 4.0, Dual WiFi + GLAN, 3x USB 2.0, microUSB, microSDHC slot, HDMI 2.0 4K UHD TV, duálny systém Android 4.4 / Lubuntu OS
Kód:  OPH101a
OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS Predaj skončil

OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS

Minipočítač OpenHour Chameleon sa vyznačuje unikátnou vlastnosťou bootovať operačný systém z SD karty. Vďaka tomu ho možno použiť ako MiniPC s operačným systémom Linux (distribúcia Lubuntu) a alebo ho premeniť vo Smart TV Box so systémom Android 4.4 KitKat. Svoje miesto tak nájde v obývacej izbe ako všestranné multimediálne centrum ale aj na pracovnom stole ako veľmi kompaktné PC.

Úplne tichý mini počítač

Srdcom počítača je úsporný štvorjadrový procesor ARM Cortex-A17 s dostatočným výkonom pre všetky aplikácie. Zabudovaná grafika Mali-T764 hravo zvládne všetky multimédiá vrátane prehrávania videa v 4K rozlíšení. Vďaka kombinácii nízkej spotreby a hliníkového šasi počítač nepotrebuje pre chladenie ventilátor a je tak úplne bezhlučný. Vo výbave sa potom nachádza gigabitová LAN a duálna WiFi s Bluetooth 4.0. Bohatá konektívna výbava ponúka konektor HDMI na pripojenie obrazovky a porty USB 2.0 a micro USB pre ďalšie periférie.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual-Betriebssystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual-Betriebssystem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OpenHour Chameleon 4K TV Box Dual OS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií