OPEXIA OP-RC01 2ks

Zobraziť katalóg
OPEXIA OP-RC01 2ks
Diaľkový ovládač - Kľúčenka, pre všetky systémy OPEXIA, SOS tlačidlo
Kód:  KC003b Produktové číslo:  OP-RC01
OPEXIA OP-RC01 2ks Predaj skončil

OPEXIA OP-RC01 2ks

OPEXIA OP-RC01 je diaľkové ovládanie pre zabezpečovací systém OPEXIA v tvare kľúčenky.Vyznačuje sa jednoduchou obslužnosťou, elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi.K dispozícii máte tlačidlá ARM, DISARM, STAY a SOS.Dosah je 100 metrov.

V balení nájdete 2 ks diaľkových ovládačov, ktoré medzi sebou môžete párovať.Zároveň je možné veľmi ľahko pripadať do systému či je z neho zmazať.Ovládanie je vybavené krúžkom s karabínou pre pripnutie na kľúče.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
zabezpečovací systém OPEXIA

Funkcia:
ARM
DISARM
STAY
SOS

Dosah:
100 m

Obsah balenia:
2 ks diaľkového ovládania
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OPEXIA OP-RC01 2ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OPEXIA OP-RC01 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OPEXIA OP-RC01 2pcs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OPEXIA OP-RC01 2pcs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OPEXIA OP-RC01 2ks.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií