AD květen univerzal Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Oppo Reno Dual SIM 256 GB

Zobraziť katalóg
Oppo Reno Dual SIM 256 GB
Mobilný telefón 6,6" AMOLED 2340 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 855 8jadrový, RAM 8 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 48 Mpx (f/1,7) + 8 Mpx (f/2,4), , predný fotoaparát 16 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov na displeji, hybridný slot, neblokovaný, bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, batéria 4065 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  OPP19006nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oppo Reno Dual SIM 256 GB

vlastnosti telefónu

156,6 mm

Oppo Reno

74,3 mm

Oppo Reno

9,6 mm

Hmotnosť telefónu: 185 g

Úhlopříčka displeje

6,4"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9 Pie

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 765 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Dual Nano SIM + Nano USIM

Typ SIM karty

Rozměry

74,3 × 156,6 × 9,0 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

256 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

48 + 5 + 16 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

-

Slot na pamäťové karty

Váha

185 g

Hmotnosť telefónu

Predstavujeme vám veľmi štýlový a výkonný mobilný telefón od značky Oppo. Konkrétne ide o model Reno Dual Sim s 6,4" displejom a výkonným osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 710. Ten vám spoločne s 8 GB operačnou pamäťou RAM umožní spoľahlivú a plynulú prevádzku. Bezrámikový smartfón disponuje duálnym fotoaparátom, vďaka ktorému zaobstaráte naozaj parádne snímky. Telefón Oppo Reno sa tiež pýši veľkou vstavanou 3 765 mAh batériou. Iste oceníte aj možnosť použitia druhej SIM karty, čo sa hodí napríklad pre používateľov, ktorí potrebujú využívať dve telefónne čísla. Výhodou tohto inteligentného telefónu je výsuvná vrchná časť ukrývajúca prednú kameru.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Oppo Reno

  • Mobilný telefón Reno Dual SIM od značky Oppo
  • Bezrámikový telefón s 6,4" AMOLED panoramatickým displejom
  • Ponúka výkonný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 710
  • Smartfón Oppo disponuje duálnym AI fotoaparátom
  • Súčasťou je vstavaná 3 765mAh batéria
  • Funkcia Dual SIM pre dve Micro SIM karty
  • Smart telefónu nechýba čítačka odtlačkov prstov v displeji
  • Disponuje technológiou ultrarýchleho nabíjania – Super VOOC Flash Charge
  • Operačný systém ColorOS 6 založený na Android 9.0 Pie
  • Vo vyhotovení Jet Black a Ocean Green

Duálny AI fotoaparát a AMOLED panoramatický displej

Smartfón Reno je vybavený zadným duálnym AI fotoaparátom s rozlíšením 48 + 5 Mpx, elektronickou stabilizáciou a vstavaným bleskom, vďaka ktorému budete fotiť ako profík. Predná strana ponúka 16 MPx fotoaparát s HDR režimom. Predný fotoaparát je preto ideálny na robenie tých najúžasnejších selfie fotiek. Snímky si môžete prezrieť na 6,4" veľkom AMOLED displeji, ktorý pokrýva 93,1 % plochy a je dokonale hladký. Výhodou fotoaparátu je podpora umelej inteligencie, ktorá dokáže rozpoznať z mnohých preddefinovaných scén a objektov, ktorým potom prispôsobí automatické nastavenie.

Čítačka odtlačkov prstov v displeji aj technológia NFC

Vaše dáta zaistí interná pamäť poskytujúca kapacitu 256 GB. Vďaka tomu budete mať dostatok priestoru pre vaše fotografie, videozáznamy alebo aplikácie a hry. Smart telefón Oppo Reno tiež ponúkne čítačku odtlačkov prstov v displeji alebo technológiu NFC, ktorú využijete predovšetkým v obchode pri platbe mobilom.

Ultrarýchle dobíjanie a ColorOS 6

Vďaka technológii ultrarýchleho dobíjania zvanej Super VOOC Flash Charge si môžete váš vybitý telefón nabiť do 100 % už za 35 minút. Oppo Reno využíva operačný systém Android 9.0 Pie s grafickou nadstavbou ColorOS 6. Tá vám spoločne s Androidom ponúkne niekoľko nových vylepšení, ktoré rozhodne využijete.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oppo Reno Dual SIM 256 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oppo Reno 10x Zoom 256GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oppo Reno Dual SIM 256 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oppo Reno Dual SIM 256 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oppo Reno Dual SIM 256GB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií