PET AD homeoffice

Optoma DE-9106EGA

Zobraziť katalóg
Optoma DE-9106EGA
Premietacie plátno – 106", 16:9, elektrické sťahovanie
Kód:  WY006d Produktové číslo:  DE-9106EGA Stránky výrobcu

Optoma DE-9106EGA

Máte doma alebo v práci kvalitný projektor, ale ešte ste nevyriešili problém, aké plátno si kúpiť a neurobiť pri tom chybu? Vaše starosti radi vyriešime za vás. Spoločnosť Optoma prichádza s účinným riešením, ako  zbytočne neoslabiť kvalitu premietania na stenu. Projekčné plátno s elektrickým sťahovaním má parametre aj pre tie najnáročnejšie aplikácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Matne biely povrch
  • Nenáročná montáž
  • Elektrické sťahovanie
  • Tichý tubulárny motor
  • Diaľkové ovládanie

Ovládajte na diaľku

Projekčné plátno z radu EGA kladie dôraz na elegantný dizajn spojený s funkčnosťou. Jednoduchá montáž a jednoduchá obsluha pomocou diaľkového ovládača vytvárajú z tohto produktu v širokej verejnosti vyhľadávanú alternatívu medzi projekčnými plátnami. Plátno sa môže pochváliť hliníkovou konštrukciou pre lepšie usadenie, a tiež elimináciou deformácie obrazu pri premietaní. K pohodlnému používaniu prispieva infračervené diaľkové ovládanie, ktorým jednoducho plátno pred projekciou rozviniete. O tichý chod počas rolovania sa stará kvalitný tubulárny motor, ktorý používateľa rozhodne nebude rušiť.

Doplnkové informácie:

Viditeľná plocha: 2 340 × 1 320 mm
Uhlopriečka: 106"
Hmotnosť: 14,2 kg
Rozmery zloženého plátna: 1 590 × 108 × 113 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na pár otázek: 1) Jak je to s napájením? Na které straně je umístěno? Jaký typ napájecího kabelu je potřeba? Je kabel přibalen? 2) Jaká je vzdálenost "promítací plochy (bílé části) od hrany tubusu (jak velký kus černé látky tam je) 3) Jaká je "čistá" úhlopříčka bílé plochy 4) Lze plátno namontovat přímo na strop? Nemyslím zavěsit, ale "přímo nalepit" přes nějký montážní prvek, který je součástí dodávky. Děkuji Jan Rendl Dí

Diskusia a poradňa k Optoma DE-9106EGA
Príslušenstvo pre Optoma DE-9106EGA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma DE-9106EGA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma DE-9106EGA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií