Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Optoma EX632

Zobraziť katalóg
Optoma EX632
4,7 7 hodnotení
Projektor nat. XGA (1024x768), 3500 ANSI lm, kontrast 13000:1, 1x HDMI, 2x VGA, S-Video, RS232, repro, DO
Kód:  WZ001f6 Produktové číslo:  E1P1F0F1E031

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma EX632

Cenovo dostupný DLP projektor značky Optoma poskytuje projekciu s obľúbeným rozlíšením XGA. Rad X sa okrem toho chváli vysokým výstupom farebného jasu ( 3500 ANSI lm ) A zvýšeným kontrastným pomerom pre ešte pôsobivejšie farby. Ak takýto vysoký jas nepotrebujete, možno si ušetriť peniaze za energiu aj výmenu lampy úsporným režimom, kde životnosť lampy dosahuje až 6000 hodín ! Jeho vlastnosti sa uplatnia v oblasti vzdelávania aj obchodu, kde divákov naláka a nepustí práve vďaka precíznemu obrazu.

Detailný obraz presýtený živými farbami v širokej palete odtieňov bezproblémovo zobrazí s kontrastným pomerom 13000:1 . Farebná paleta obsahuje cez jednu miliardu farieb ! Optimalizáciu a doladenie farebného jasu obstará ¨ funkcie BriliantColor . Oproti iným technológiám zvyšuje jas farieb až o 50% a vytvára presné, realistické obrázky. Výrobca dokonca garantuje na 5 rokov, že kvalita farieb zostane rovnako dobrá ako v deň, kedy ste projektor kúpili.

Jednoduché menu, diaľkový ovládač a Keystone korekcia lichobežníka vám uľahčí každú projekciu. Pre základné ozvučenie postačí zabudovaný 10W reproduktor alebo si jednoducho pripojíte vlastné reproduktory. Výhodou sú aj často používané rozhrania pre prenos obrazu. Obsahuje bežne užívaný D-Sub vo 2 konektoroch , S-Video a kompozitný vstup. Privedenie obrazu z konzol, Blu-ray prehrávačov a ďalších zariadení obstará konektor HDMI . Pre diaľkové ovládanie je okrem ovládača k dispozícii sériové rozhranie RS-232, mini USB konektor a sieťová karta s podporou systému Crestron .

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Optoma EX632 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma EX632. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma EX632. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma EX632. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma EX632.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií