Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Optoma H114 + 3D okuliare ZD302

Zobraziť katalóg
Optoma H114 + 3D okuliare ZD302
Projektor – DLP, nat. WXGA (1280x800), 16:10, Full 3D, 3400 ANSI lm, kontrast 27000:1, HDMI, USB, RS232, repro 2W, DO
Kód:  WZ001k78a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma H114 + 3D okuliare ZD302

Výborná farebná presnosť a špičkové detaily

Ľahký prenosný HD Ready projektor Optoma H114 je perfektný pre domácu zábavu i do kancelárie. Používateľ si vychutná sledovanie televíznych programov, športových prenosov, filmov alebo hranie akčných hier na obrovskej obrazovke. Nová technológia spracovania obrazu umožní projektoru zobraziť obraz s mimoriadnou farebnou presnosťou a výborným kontrastom. Projektor je ideálny pre pripojenie notebooku, PC, Blu-ray prehrávača, media streameru alebo herných konzol.


Vynikajúci obraz

Optoma projektory sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného spracovania a prednastavené režimy umožňujú používateľom využívať dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby - od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy. Projektor poskytuje vysoký natívny ANSI jas. To znamená, že projektor oveľa lepšie vykresľuje prechody a detaily medzi tmavými a svetlými scénami v rámci rovnakého obrazu - poskytuje ostré, intenzívne a sýte farby.


Technológia farebného spracovania

Technológia DLP BrilliantColor zvyšuje latku vo farebnom výkone a kvalite obrazu. Táto technológia poskytuje širší farebný rozsah, aby bolo možné vytvoriť viac ako jednu miliardu farieb. Podporuje tiež súbežné spracovanie RGB (červená, zelená, modrá) farieb so žltou, azúrovou a purpurovou. To umožňuje realistickú reprodukciu pleťových odtieňov, rovnako ako ďalších miliónov ťažkých farieb tak, aby zodpovedali skutočnosti.


Optoma sa stará o farby

Optoma projektory sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného spracovania a prednastavené režimy umožňujú používateľom využívať dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby - od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy.


Vynikajúca farebná presnosť

Optoma projektory poskytujú verné farby vďaka prednastavenému sRGB/REC709 režimu - premietaný obsah zodpovedá realite. Snímky sú presné, detailné s reálnymi a prirodzenými farbami. Projektor je ideálny pre firemné prezentácie, vzdelanie, filmy a fotografie.


Vysoký dynamický kontrast

Pridá väčšiu hĺbku obrazu vďaka vysokému kontrastnému pomeru 27 000 : 1. Jasnejšia biela a hlboká čierna farba vytvorí nielen živé a dynamické scény, ale aj drobný text v prezentáciách sa stáva jasnejší a čitateľnejší. Projektor je ideálny pre grafické a výukové aplikácie.


Výhody novej technológie

Projektory s patentovanou DLP technológiou oproti konkurenčným produktom neobsahujú vzduchový filter, ktorý sa musí meniť a čistiť. Výsledný digitálny obraz je v tomto prípade premietaný pomocou špeciálneho čipu so sústavou mikro zrkadiel. Pre všestranné využitie ponúka projektor konektory USB, HDMI, VGA a audio výstup.


Výnimočne úsporný

Projektor využíva špeciálne lampy so zníženou spotrebou s implementovanou technológiou Eco+, ktorá ušetrí až 70 % energie a navyše sa priaznivo predlžuje životnosť lampy až na 8 000 hodín. O ďalšiu úsporu sa postará funkcia Auto Power Off, ktorá projektor automaticky vypne v prípade jeho nečinnosti.


Pokročilá 3D technológia

Optoma projektory sú schopné zobrazovať 3D obsah v plnom rozlíšení a v rôznych formátoch z takmer ľubovoľného 3D zdroja vrátane 3D Blu-ray prehrávača, 3D vysielanie digitálnej televízie a herných konzol. Podpora 144 Hz rýchlej obnovovacej frekvencie poskytuje ostrý a plynulý obraz bez blikania a ghosting efektu v natívnom rozlíšení.


Spracovanie 24p obrazu

Väčšina filmov je natočená rýchlosťou 24 snímok za sekundu (fps). Aby bola zachovaná čistota a dynamika pôvodného obrazu, Optoma projektory vedia prijať a spracovať obraz vo vysokom rozlíšení pri rýchlosti 24 fps pre zobrazenie filmov presne tak, ako to režisér zamýšľal.


Herný režim

Herný režim optimalizuje spracovanie obrazu pre bleskovú odozvu, maximálny kontrast a živé farby v každom detaile. Nízky input lag umožní zameniť váš monitor alebo TV za projektor - nechajte čas bežať a sústreďte sa na hru!


Režim 24/7

Optoma projektor s DLP technológiou uspokojí požiadavky zákazníkov požadujúcich najvyššiu kvalitu a je tak vhodný pre náročné inštalácie. Projektor môže bežať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, po dlhšiu dobu, na rozdiel od mnohých konkurenčných projektorov. Na túto vlastnosť poskytuje Optoma oficiálnu garanciu.


5 rokov záruka Optoma

Projektor Optoma bude po mnohých rokoch používania poskytovať úplne rovnako kvalitné farebné podanie ako v deň, keď ste si ho zaobstarali. Na toto poskytuje Optoma oficiálnu záruku 5 rokov a to vrátane záruky na DMD čip.


3D ako nikdy predtým

Okuliare ZD302 vám ponúknu tie najlepšie zážitky z 3D obrazu z vášho projektora Optoma. Sú navrhnuté s maximálnym ohľadom na vaše pohodlie, preto sú vybavené výmenným nosovým kusom, navyše sa pýšia atraktívnym dizajnom. Precízna konštrukcia zaistí, že o okuliaroch nebudete vedieť ani po dlhšej dobe. Sú dostatočne veľké, tak aby sa pod ne vošla väčšina dioptrických okuliarov.

 

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Kontrast
27 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
12 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Kontrast
27 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
12 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
68 cm (26,77 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
804 cm (316,54 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
5 000 h (208,33 d) Hotovo!
Výkon lampy
195 W Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
225 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
29,8 cm Hotovo!
Výška
9,65 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,17 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky HD projektory
» Všetky kancelárske HD projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mohu se zeptat kolikatery 3D bryle muzou byt najednou pripojeny k tomuto projektoru ? Dekuji za odpoved....

Diskusia a poradňa k Optoma H114 + 3D okuliare ZD302
Príslušenstvo pre Optoma H114 + 3D okuliare ZD302 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma H114 + 3D brýle ZD302. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma H114 + ZD302 3D-Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma H114 + ZD302 3D-Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma H114 + 3D szemüveg ZD302.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií