AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Optoma UHD38

Zobraziť katalóg
Optoma UHD38
3,8 4 hodnotení
Projektor DLP lampový, 4K, natívne rozlíšenie 3840 × 2160, 16:9, svietivosť 4000 ANSI lm, kontrast 1000000:1, HDMI 2.0, HDR, reproduktory
Kód:  WZ003u5j Produktové číslo:  E9PV7GL02EZ2LR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma UHD38

Optoma UHD38 je 4K DLP projektor, ktorý zaujme predovšetkým skvelým rozlíšením s perfektným podaním farieb a mierou zobrazených detailov, svojimi malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko prenášať. Pokročilá optika vykúzli obraz s až 300-palcovou uhlopriečkou. Projektor Optoma UHD38 disponuje integrovaným 10 W reproduktorom, ktorý sa postará o kvalitné ozvučenie interiéru. Svetelný zdroj má svietivosť 4 000 ANSI lúmenov. Projektor je vhodný nielen na premietanie filmov alebo televíznych relácií, ale na svoje si prídu aj hráči, ktorým poskytne naozaj úctyhodné parametre. V hernom režime totiž budete môcť s projektorom Optoma UHD38 dosiahnuť až na 240 Hz obnovovaciu frekvenciu (pri Full HD) a dobu odozvy na vstupe 4,2 ms. Všestranný projektor ponúkne vysoký jas, perfektný kontrast a živé farby pre zabezpečenie realistického zobrazenia rôznorodého obsahu.

Kľúčové vlastnosti 4K projektora Optoma UHD38

  • Projektor má 4K rozlíšenie s podporou HDR a HLG
  • Výkon svetelného zdroja má hodnotu 4 000 lúmenov a umožní vám sledovanie ľubovoľného obsahu počas celého dňa
  • Optoma UHD38 umožní špičkové hranie s 240 Hz obnovovacou frekvenciou a 4,2 ms oneskorením na vstupe pri Full HD rozlíšení
  • Projektor Optoma UHD38 je kompatibilný s 3D
  • Colour Management System (CMS) zabezpečí dodatočné nastavenie farieb, ktoré projektor zobrazí
  • ISF mód uchová vami obľúbené nastavenie pre denný a nočný režim, takže nebudete musieť neskôr už nič nastavovať
  • 4K projektor Optoma disponuje hneď dvomi HDMI vstupmi, takže budete môcť jednoducho pripojiť hernú konzolu, notebook, Blu-ray prehrávač a podobné zariadenia
  • Vďaka USB-A výstupu môžete k projektoru Optoma UHD38 pripojiť rôzne zariadenia
  • Projektor Optoma UHD38 disponuje zabudovaným 10 W reproduktorom
  • Funkcia úpravy lichobežníkového skreslenia a prispôsobenie sa farbe steny zaistí perfektný zážitok zo sledovania
  • Súčasťou balenia je aj podsvietené diaľkové ovládanie s veľkými tlačidlami pre jednoduchú manipuláciu s projektorom Optoma UHD38

Užite si naozajstné 4K UHD rozlíšenie

4K DLP projektor Optoma UHD38 ponúkne detailné 4K rozlíšenie, ktoré poskytne výborné farebné podanie a ostrý obraz aj s tými najmenšími detailmi. Pri premietaní môžete sedieť pokojne bližšie a rovnako si užijete úchvatný pohľad. Projektor Optoma UHD38 dokáže premietnuť až 8,3 milióna pixelov, čo je 4× viac, než môžu ponúknuť Full HD projektory.

4K projektor Optoma UHD38 je kompatibilný s HDR a HLG

Projektor dokáže prijímať aj zobraziť obsah HDR10 a HLG (HDR Hybrid Log Gamma). Práve vďaka tomu uvidíte viac textúr a detailov. Na Optoma UHD38 budú objekty vyzerať ostrejšie, pevnejšie a oveľa živšie. Precízne vyhotovené detaily vám zase doprajú väčší pocit hĺbky.

Dataprojektor Optoma UHD38 ukáže všetok obsah v úchvatných farbách

Sledujte filmy, hrajte hry a užite si pritom obraz plný farieb v prvotriednej kvalite. Optoma UHD38 podá parádny výkon za všetkých okolností. Využíva totiž filmový štandard Rec.709 pre presnú reprodukciu farieb.

Optoma UHD38

Projektor využíva Colour Management System (CMS)

Vďaka systému CMS si môžete prispôsobiť farebné podanie projektora Optoma UHD38 sledovanému obsahu a dennej dobe tak, aby vám čo najviac vyhovovali a vyzerali ako živé.

Optoma UHD38

4K projektor Optoma UHD38 disponuje ISF módmi

Na zaistenie maximálneho komfortu si môžete u projektora Optoma UHD38 uložiť vami kalibrované nastavenia na sledovanie počas dňa a večer. Projektor tak bude stačiť zapnúť a bez zdĺhavého prestavovania sa môžete ihneď začať pozerať.

Videoprojektor Optoma UHD38 ponúka duálne vstupy HDMI

S duálnymi vstupmi HDMI môžete prostredníctvom videoprojektora Optoma UHD38 hrať hry, streamovať videá či zdieľať fotografie na veľkej obrazovke v pohodlí vášho domova. 4K projektor Optoma UHD38 ľahko pripojíte k hernej konzole, set-top boxu, notebooku, PC či Blu-ray prehrávaču jediným káblom. Toto zariadenie môžete dokonca premeniť na inteligentný projektor pripojením hardvérového kľúča HDMI, ako je Google Chromecast™, Amazon Fire TV, Apple TV™ alebo Roku®.

Zlepšená doba odozvy pri hernom režime

Aktiváciou herného módu projektor Optoma UHD38 zníži dobu oneskorenia na vstupe až na hodnotu 4,2 ms.*

*Aktiváciou tohto nastavenia môžu byť iné nastavenia deaktivované.

4K projektor Optoma UHD38 zobrazí dokonale hladký obraz vďaka 240 Hz obnovovacej frekvencii

Čím väčšia je obnovovacia frekvencia, tým lepší bude zážitok z hrania, pretože uvidíte hladký a plynulý obraz. Vďaka tomu vám na ploche 4K projektora Optoma UHD38 neunikne žiadny pohyb vášho nepriateľa. Vysokú obnovovaciu frekvenciu oceníte prevažne u akčných alebo športových hier.

Dataprojektor Optoma UHD38 ponúka špeciálny herný mód

Zaujímavou funkciou dataprojektora Optoma UHD38 je tzv. Gaming Mode, ktorý optimalizuje projektor pre rýchlejšiu odozvu, maximálny kontrast a živé farby, aby zachytil každý detail a vy sa tak mohli sústrediť na víťazstvo.

Užite si až 300" uhlopriečku

Hrajte hry na obrovskej ploche, ktorá vás doslova vtiahne do centra diania. Projektor Optoma UHD38 vám totiž umožní vytvoriť až 300" uhlopriečku, čo je oveľa viac, než môže ponúknuť televízor. Takto veľká plocha vám príde napríklad vhod pri spoločnom hraní v split screen režime.

Optoma UHD38

4K projektor Optoma UHD38 má zabudovaný 10 W reproduktor

Na zaistenie dostatočne kvalitného ozvučenia má v sebe 4K projektor Optoma zabudovaný hneď 10 W reproduktor. Nemusíte si tak ani kupovať žiadnu externú audio aparatúru.

Optoma UHD38

Pozerajte sa na filmy pri 24 snímkach za sekundu

Drvivá väčšina filmov je nakrúcaná pri 24 snímkach za sekundu a preto, aby bola zachovaná čistota obrazu, dokáže projektor Optoma UHD38 prijímať zdroje s vysokým rozlíšením. Filmy tak uvidíte presne tak, ako bolo zamýšľané ich režisérmi.

Optoma UHD38

Projektor Optoma má USB výstup

K projektoru Optoma UHD38 môžete prostredníctvom USB-A pripojiť ďalšie zariadenia.

4K projektor Optoma UHD38 ponúkne korekciu lichobežníkového skreslenia

Tvar obrazu môžete so 4K projektorom Optoma UHD38 upravovať ako vo vodorovnej, tak aj horizontálnej rovine. To vám umožní vytvoriť štvorcový obraz aj na nerovných stenách alebo ak inštalujete projektor tak, že premieta z uhla.

Prispôsobte premietanie projektora Optoma UHD38 farbe vašej steny

Medzi veľké benefity projektora Optoma UHD38 patrí aj možnosť nastavenia farby steny, na ktorej sa obraz premieta, takže vôbec nevadí, ak nevlastníte premietacie plátno alebo nemáte stenu vymaľovanú na bielo. Pri projektore Optoma si môžete zvoliť celkom z rôznych nastavení - svetlo žltej, svetlo zelenej, svetlo modrej, ružovej a sivej steny. Vďaka tomu získate najpresnejší farebný gamut.

Dataprojektor Optoma UHD38 sa ovláda ľahko pomocou podsvieteného diaľkového ovládania

Pre komfortné ovládanie všetkých funkcií dataprojektora Optoma UHD38 z kresla alebo gauča slúži podsvietené diaľkové ovládanie. Biele LED diódy zaistia skvelú viditeľnosť aj v úplnej tme. Všetky tlačidlá sú dostatočne veľké, takže sa vám bude projektor Optoma UHD38 ľahko ovládať.


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
1 000 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,21 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
1 000 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,21 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
9,9 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
83,82 cm (33 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Svietivosť
4 000 ANSI lm (3 200 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
4 000 h (166,67 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
10 000 h (416,67 d) Hotovo!
Výkon lampy
240 W Hotovo!
Hlučnosť
26 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
220 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
VGA
1 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, RS232, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup, RS232 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl Hotovo!
Funkcie
Full 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR Hotovo!

Rozmery

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
11,8 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ako je možné, ženprijektir zvládne prehrávať Full HD na 240Hz, keď HDMI vstupy sú len štandardu 2.0 ? Ďakujem!

Kdy bude zase v prodeji???????

Dobrý den, jde bez problémů přehrát film z USB nebo externího HDD ve formátu AVI ?? Děkuji mnohokrát.

Dobrý den, chci se zeptat, lze propojit projektor se soundbarem např. od LG https://www.alza.cz/lg-gx-levne-d6712065.htm#parametry , Tento projektor má optický výstup dle obrázku, ale v popisu jej nemá? S optikou by to mělo bez problémů fungovat, dá se použít HDMI, ale bez napájení jen na omezenou vzdálenost. Děkuji za info.

Dobrý deň, dokážem prosím Vás prepojiť tento projektor priamo s reproduktormy https://www.alza.sk/logitech-speaker-system-z906-d226021.htm#parametry tak, aby pri premietani hrali 5.1 ? Vďaka!

Dobrý den, dá se prosím k projektoru přikoupit víčko na objektiv? Nikde ho nemůžu najít.

Prosim Vas Aky je rozdiel medzi Optoma UHD 35 a Optoma UHD 38 Optoma 38 bola pred mesiacom drahsia a teraz je drahsia Optoma 35. Ma Optoma 35 nejake prednosti nad Optomou 38? dakujem

Dobrý den, je možné u tohoto typu vyřadit mikrofon a propojit ho ze zesilovačem a reprobednami ve stereu, či 5.1 zvuku?

Dobrý den, Jaké 3D brýle jsou k tomuto projektoru potřeba?

Diskusia a poradňa k Optoma UHD38
Príslušenstvo pre Optoma UHD38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma UHD38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma UHD38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma UHD38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma UHD38.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií