AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Opty 150RG WT

Zobraziť katalóg
Opty 150RG WT
5 1 hodnotení
LED pásik vonkajší, 150 cm, 45 diód, biela, magnetické uchytenie, životnosť 30000 hodín, vodovzdorný, prachotesný, 3x sťahovací pásik na uchytenie, ochranné vrecko, napájaný z USB konektora, prívodný kábel 26 cm, 5 V
Kód:  OPT005k Produktové číslo:  PCI-202

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Opty 150RG WT

Outdoorový LED pásik s bielym svetlom a napájanie cez USB je perfektným doplnkom napríklad pre kempingových nadšencov. LED pásik má dĺžku 1,5 m a jednoducho ho schováte do malého vrecúška, ktorý je súčasťou balenia. Pomocou vrecúška tiež môžete vytvoriť stolovú lampičku, stačí keď vložíte opasok s napájaním napr. PowerBank do vrecúška a stačí len lampičku umiestniť na vhodné miesto. Na LED pásiku tiež nájdete 3 posuvné magnety, vďaka ktorým uchytíte LED pásik napr. na tyčku stanu či na inú kovovú plochu. Balenie tiež obsahuje 3 gumové úchytky, vďaka ktorým LED pásik uchytíte takmer kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • vodovzdorný
  • prachotesný
  • 45 diód
  • dĺžka 1,5 m
  • 3 sťahovacie pásky na uchytenie
  • posuvné magenty
  • doba svietenia - testované s PowerBank 13000 mAh - 10 hodín

Univerzálne využitie

Špeciálne vrecko pre svetlo bolo navrhnuté tak, aby rozptýlené svetlo vo vrecku mohlo slúžiť ako lampáš. Toto vrecko môžete pripevniť na batoh, zavesiť na stan alebo postaviť na stôl. Môže slúžiť v noci ako bezpečnostné svetlo pre vaše deti a domácich miláčikov. LED pásik môžete ako reťaz zavesiť kamkoľvek. Môžete osvetliť svoju terasu, bazén či záhradu. Tiež môžete využiť ako bezpečnostný prvok pri chôdzi na ceste v noci či ako doplnený k lepšej viditeľnosti pri jazde na bicykli.

Dekorácie

LED pásiky sú moderným spôsobom na dekoratívne osvetlenie zariadenia interiérov a exteriérov. Vodovzdorné LED pásiky sa dnes hojne využívajú aj na osvetlenie exteriérov alebo krytých a vonkajších bazénov. LED pásiky nesmú byť inštalované na priamom slnečnom žiarení, aj keď nesvietia, pôsobí na ne vysoká teplota, ktorá veľmi znižuje životnosť a môže spôsobovať pnutie materiálu, tým poškodenie spojov a dochádza k výpadkom svietenia jednotlivých modulov.

 

Parametre a špecifikácia

Životnosť
30 000 h Hotovo!
Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Vstupné napätie
5 V Hotovo!
Typ žiarovky
LED Hotovo!
Typ žiarovky
LED Hotovo!

Energetický štítok

Životnosť
30 000 h Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Napájacie napätie

Vstupné napätie
5 V Hotovo!

Zdroj svetla

Typ žiarovky
LED Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
150 cm Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka
150 cm Hotovo!

Počet LED

Počet LED
45 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podle obrázku vypadá produkt jako Luminoodle od výrobce Power Practical (Odkaz do neznáma jedná se o originální výrobek nebo kopii?

Dobrý den, kolik lumenů je k dispozici, prosím?

Diskusia a poradňa k Opty 150RG WT
Príslušenstvo pre Opty 150RG WT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OPTY 150RG WT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií