Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral B Floss Action EB 25-2

Zobraziť katalóg
Oral B Floss Action EB 25-2
4,9 36 hodnotení
Náhradné hlavice 2 ks
Kód:  ZB050x6a Produktové číslo:  4210201746348

Oral B Floss Action EB 25-2

Náhradné čistiace hlavice Oral-B Floss Action - balenie po 2 kusoch

CZ_Oral-B_refills_kv.jpg

Popis výrobku

Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action má vlákna MicroPulse, ktorá preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak. V porovnaní s kartáčkovou hlavou Oral-B Precision Clean poskytuje dôkladnejšie čistenie. Kompatibilná so všetkými oscilačno-rotačnými zubnými kefkami.

Product Features

    CZ_Oral-B-Floss-Action-2-Replacement-Brush-Heads_ra.jpg

    Návod na použitie

    Je kompatibilná so všetkými rotačnými elektrickými zubnými kefkami Oral-B.

    Choose best refill for your needs

    Choose best refill for your needs
    Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná.Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.Prenikne do ťažko dostupných miest.
    Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive poskytuje obzvlášť šetrné čistenie, ktoré je ideálne pre citlivé zuby a ďasná.Šetrné čistenie zubov a ďasien.
    Čistiaca hlavica Oral-B Stages Kids má špeciálne menšie vlákna, ktoré poskytujú šetrné a extra jemné čistenie a je ideálna pre menšie detské zuby a detské ústa. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.Šetrné čistenie zubov a ďasien.Dlhšie stredová vlákna odstraňujú povrchové škvrny na zuboch.
    Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá na šetrné odstraňovanie povrchových škvŕn. Má leštiacu vložku inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby.Poskytuje vynikajúce výsledky leštenia zubov.Obklopí každý zub na jeho dôkladné čistenie.Poskytuje pocit jemného čistenia.
    Čistiaca hlavica Oral-B TRIZONE má inovatívnu trojzónovú technológiu na dôkladné čistenie a odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.Vynikajúce odstraňovanie zubného plaku. Trojzónová technológie na dôkladné čistenie odstráni výrazne viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.Trojzónová technológie čistenia:
    1) Pohyblivá vlákna Power Tip pre ťažko prístupné zadné zuby.
    2) Kratšie pevné vlákna pre dôkladné čistenie povrchu zubov.
    3) Dlhšie vlákna
    preniknú hlboko do priestorov medzi zubami.
    Vlákna Indicator: čistiace hlavice majú vlákna Indicator, ktorá signalizujú potrebu výmeny čistiace hlavice.
    Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action má vlákna MicroPulse, ktorá preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.Vlákna MicroPulse - preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.V porovnaní s kartáčkovou hlavou Oral-B Precision Clean poskytuje klinicky vynikajúce čistenie.
    Čistiaca hlavica Oral-B Ortho je ideálny pre čistenie zubov so strojčekom a starostlivosť o ne.Špeciálne zastrihnuté ortodontické vlákna: Navrhnutá špeciálne na čistenie okolo ortodontických pomôcok, ako rovnátka.

    Vlastnosti a výhody

    • Vlákna MicroPulse preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre Oral B Floss Action EB 25-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Floss Action EB 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Floss Action EB 2St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Floss Action EB 2St. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: cEB 25-2.
    P-DC1-WEB01
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií