Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Zobraziť katalóg
Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)
4,7 100 hodnotení
Elektrická zubná kefka – pre deti, oscilačná, 8800 kmitov/min, 2 režimy, časovač, tlakový senzor, indikátor batérie a 3D čistenie, v balení 1 hlavica, s mobilnou aplikáciou
Variant
Kód:  ORAEK971 Produktové číslo:  4210201245971

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Elektrická zubná kefka Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) Lifestyle

Dokonale čisté zuby v úplnom komforte vášho domova umožní elektrická zubná kefka Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech). Obsluha je pohodlná a intuitívna, vyhne sa vám tiež natiahnuté zápästie, pretože 8800 kmitov/min vyčistí aj priestor medzi zubami a vy budete odmenený viditeľne belším úsmevom. Zubná elektrická kefka sa vie dokonale postarať všetky škvrny na zuboch omnoho kvalitnejšie ako obyčajná ručná kefka. Za pomoci integrovaného časovača vždy dodržíte ten správny čas čistenia zubov pre jednoznačne belší úsmev. ORAL-B si pre vás pripravil 2 režimy čistenia zubov. Jednoduché a rýchle prepojenie s mobilnou aplikáciou, v ktorej nájdete všetky potrebné informácie o kefke. Funkcia 3D čistenie vás zbaví zubného povlaku a nežiaduceho sfarbenia zubov. Indikátor batérie zaistí skvelý prehľad o nabití batérie. Nechýba ani funkcia tlakového senzora. Časovač zaistí prehľad o dĺžke čistenia zubov.

Zaujímavé parametre elektrickej zubnej kefky Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

  • Počet režimov čistenia ORAL-B: 2
  • Informácia o stave batérie
  • Výmenné hlavice elektrickej kefky – 1 ks
  • Zabudovaný časovač, ktorý stráži optimálnu dobu čistenia
  • Rukoväť kefky má vodotesnú úpravu vhodnú na použitie v sprche
  • Vďaka tlakovému senzoru predchádzate nechcenému poraneniu ďasien
  • Počet nabíjacích rukovätí v balení: 1 ks
  • Rad: Oral B pre deti
  • Inteligentná kefka je kompatibilná s mobilnou aplikáciou
Elektrická zubná kefka Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) Vlastnosti/technológia
Elektrická zubná kefka Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) Lifestyle

Oproti klasickej manuálnej zubnej kefke je elektrická kefka na zuby podľa klinických testov jednoznačne lepšia. Možnosť jednoducho prehodiť hlavice tejto elektrickej kefky umožňuje používať jednu rukoväť pre celú rodinu. Okrem originálnych hlavíc, ktoré sú súčasťou výrobku, možno variabilne kúpiť hlavicu inej veľkosti či tvaru, aby vám plne vyhovovala.

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Oral B pre deti Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
1 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Star Wars Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Rád bych se dotázal, zda máte v nabídce náhradní hlavice pro zubní kartáček Oral-B Junior Star Wars Pro2Tech. Bohužel se mi je nepodařilo dohledat, vidím pouze náhradní hlavice pro kartáčky Star Wars Kids. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)
Príslušenstvo pre Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií