Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Oral-B náhradná hlavica Precision clean 6 ks

Zobraziť katalóg
Oral-B náhradná hlavica Precision clean 6 ks
4,9 15 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Oral B Advance Power, Oral B Genius, Oral B Pro, Oral B Professional Power, Oral B SmartSeries, Oral B Stages Power Kids, Oral B Triunph, Oral B Trizone a Oral B Vitality, rotačný verzia, 6ks v balení
Kód:  ORBNH666 Produktové číslo:  4210201031666
Oral-B náhradná hlavica Precision clean 6 ks Predaj skončil

Oral-B náhradná hlavica Precision clean 6 ks

Najpredávanejšie náhradné hlavice Oral-B Precision Clean teraz disponujú väčším počtom vlákien na dôkladnejšie odstránenie zubného povlaku. Hlavice sú kompatibilné so všetkými druhmi oscilačno-rotačných zubných kefiek Oral-B. Nové hlavice Precision Clean majú teraz až o 29 % väčšiu hustotu vlákien než predchádzajúce kefky. Tvar kefkovej hlavice umožňuje, aby vlákna obklopili každý jednotlivý zub a dôkladne ho vyčistili. Vlákna dosiahnu hlboko medzi zuby a zanechajú tak čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná. Hlavice Oral-B Precision Clean obsahujú vlákna Indicator, ktoré vyblednutím do svojej polovice upozornia na nutnosť vymeniť čistiacu hlavicu za novú.

Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc Oral-B Precision Clean 6 ks

  • Precízne odstránenie zubného povlaku vďaka väčšej hustote vlákien náhradných hlavíc Oral-B Precision Clean
  • Náhradné hlavice Precision Clean pasujú na všetky druhy oscilačno-rotačných zubných kefiek Oral-B
  • Ohybné zaoblené vlákna FlexiSoft účinnejšie a šetrnejšie čistia zuby a masírujú ďasná
  • 3D technológia čistenia náhradných hlavíc Precision Clean až so 48 000 pohybmi/min (manuálna zubná kefka 600 pohybov/min)
  • Vlákna Interdental ľahšie vyčistia ťažko dostupné medzizubné priestory
  • Pri vyblednutí modrých vlákien je čas na výmenu náhradnej kefkovej hlavice Precision Clean
  • Po opotrebení strácajú vlákna svoj čistiaci účinok a výsledky sú menej efektívne

Doplňujúce informácie:
Hlavice nie sú kompatibilné so sonickými kefkami Oral-B.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B náhradná hlavica Precision clean 6 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Precision clean 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Ersatzköpfe - 6 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Ersatzköpfe - 6 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Precision Clean pótfej, 6 db.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií