AD homeoffice AD homeoffice

Oral-B Oxyjet + Pro2

Zobraziť katalóg
Oral-B Oxyjet + Pro2
4,6 15 hodnotení
Elektrická zubná kefka – s obsahom balenia: 1× Oral-B Pro 2 (oscilačno-rotačno-pulzačná technológia čistenia, 8800 oscilačno-rotačných pohybov/min + 40000 pulzačných pohybov/min, Li-Ion batéria, pro-časovač 4× 30 sekúnd), 1× náhradná hlavica Precision Clean 1× náhradná hlavica Interspace, 1× náhradná hlavica Cross Action, 1× ústna sprcha Oxyjet (vzduchový filter, ktorý okysličuje vodu a vytvára mikrobublinky, prepínanie medzi lineárnym a rotačným prúdom vody), 4× náhradné hlavice Oxyjet
Kód:  ORALOJ679 Produktové číslo:  4210201196679

Oral-B Oxyjet + Pro2

Objavte novú úroveň starostlivosti o ústnu dutinu, ktorú vám prináša popredná svetová značka Oral-B. Každá elektrická zubná kefka Oral-B zabezpečuje v porovnaní s bežnou kefkou špičkovú čistotu ústnej dutiny. Nájdite si svoju ideálnu zubnú kefku od Oral-B – zubnými lekármi najpoužívanejšej a najviac odporúčanej značky zubných kefiek na svete. Spoločne s Oral-B Pro 2000 dostanete aj ústnu sprchu OxyJet.


Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Zbavte sa povlaku

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 2000 zaisťuje v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou klinicky preukázanú špičkovú čistotu ústnej dutiny. Čistiaca hlavica CrossAction s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov má vlákna uložené v uhle 16°, čím obklopí každý jednotlivý zub. 3D technológia čistenia osciláciami, rotáciou a pulzovaním zas naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100 % viac oproti bežnej zubnej kefke. 


Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Čistiaca hlavica s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi obklopí každý zub, jej dynamický 3D pohyb sa zubom prispôsobí, svojimi osciláciami, rotáciami a pulzovaním naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100 % viac než bežná zubná kefka.

Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Praktický časovač na rukoväti vydá každých 30 sekúnd prerušovaný zvuk a upozorní vás, že je čas zamerať sa na ďalší kvadrant ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka vás tiež upozorní na dosiahnutie doby 2 minút, ktorú pre čistenie zubov odporúčajú zubní lekári.

Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Oral-B ponúka rad náhradných čistiacich hlavíc, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka PRO 2000 je kompatibilná so širokou škálou hlavíc Oral-B, takže vám vždy umožní také čistenie, aké potrebujete.


Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Režimy a funkcie

  • Daily Clean (čistiaci) – režim pre dôkladné každodenné čistenie
  • Starostlivosť o ďasná – šetrne stimuluje ďasná
  • Vizuálny senzor tlaku – rozsvieti sa a zastaví pulzácie v prípade, že začnete príliš tlačiť

 Súčasťou balenia je aj ústna sprcha Oral-B OxyJet, ktorá využíva technológiu mikrobubliniek, ktoré si poradia s baktériami zubného povlaku. Zmiešava vzduch a vodu a vytvára tak milióny mikrobubliniek. Pri používaní so zubnou kefkou významne znižuje krvácanie ďasien a prítomnosť baktérií, ktoré spôsobujú ochorenia ďasien. 

Oral-B Oxyjet + Pro 2000

Kľúčové vlastnosti ústnej sprchy OxyJet

  • Jednoduché používanie
  • Pomáha zlepšiť zdravie ďasien
  • Pre pocit sviežosti: navrhnuté pre boj s baktériami a pre väčší pocit sviežosti v ústach
  • Čistenie pomocou mikrobubliniek: stlačený vzduch a voda vytvoria mikrobublinky, ktoré útočia na baktérie zubného povlaku
  • Technológia – špeciálne navrhnutý vzduchový filter čistí vzduch, ktorý obohacuje vodu cestou do trysky ústnej sprchy
  • Prepínač prúdu vody – prepínač prúdu vody na tryske umožňuje jednoduchým dotykom prsta zvoliť špirálový alebo priamy prúd. Aby bola hygiena ústnej dutiny skutočne komplexná, používajte pravidelne aj niektorú z elektrických zubných kefiek Oral-B.

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Podľa radu

Rad
Oral B Pro Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Ústne centrum Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky
600 ml (0,6 l) Hotovo!
Počet programov
2 Hotovo!
Minimálny tlak vody
2 bar Hotovo!
Maximálny tlak vody
6 bar Hotovo!

Balenie

Súčasti balenia
Nabíjací stojan Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Oxyjet + Pro2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Oxyjet + Pro2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Oxyjet + Pro2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Oxyjet + Pro2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Oxyjet + Pro2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií