Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Oral B Pro 2000

Zobraziť katalóg
Oral B Pro 2000
4,3 4 hodnotení
Elektrická zubná kefka - 3D systém, 8800 oscilácií, 40000 pulzov za minútu, 1 čistiaci program, 2 koncovky (1 Sensitive), časovač 4x 30s, tlakový senzor, nabíjací stojan
Kód:  ORAEK013 Produktové číslo:  4210201134756

Oral B Pro 2000

Vypnuté
Zbavte se plaku
 

Zbavte sa povlaku

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 2000 zaisťuje v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou klinicky preukázanú špičkovú čistotu ústnej dutiny. Čistiaca hlavica CrossAction s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov má vlákna uložené v uhle 16 °, obklopí každý jednotlivý zub, 3D technológia čistenia svojimi osciláciami rotáciami a pulzáciami naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100% viac než bežná manuálna zubná kefka.

Objavte novú úroveň starostlivosti o ústnu dutinu, ktorú vám prináša Oral-B, popredná svetová značka zubných kefiek. Každá elektrická zubná kefka Oral-B zabezpečuje v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou špičkovú čistotu ústnej dutiny. Nájdite si svoju ideálnu zubnú kefku od Oral-B - zubnými lekármi najpoužívanejšiu a najdoporučovanejšiu  značku zubných kefiek na svete.


Vypnuté
Oral B Pro 400
 

Čistiaca hlavica s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi obklopí každý zub, jej dynamický 3D pohyb sa zubom prispôsobí, svojimi osciláciami rotáciami a pulzáciami naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100% viac než bežná manuálna zubná kefka.

Vypnuté
Oral B Pro 400
 

Praktický časovač na rukoväti vydá každých 30 sekúnd prerušovaný zvuk a upozorní vás tak, že je čas zamerať sa na ďalší kvadrant ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka vás tiež upozorní, akonáhle dosiahnete doby 2 minút, ktorú pre čistenie zubov odporúčajú zubní lekári.

Vypnuté
Oral B Pro 400
 

Oral-B ponúka rad náhradných kefkových hláv, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka PRO 2000 je kompatibilná so širokou škálou kefkových hláv Oral-B, takže vám vždy umožní také čistenie, aké potrebujete.


Vypnuté
Režimy a funkce
 

Režimy a funkcie

  • Daily Clean (čistiace) - režim pre dôkladné každodenné čistenie
  • Starostlivosť o ďasná - šetrne stimuluje ďasná
  • Vizuálny senzor tlaku - rozsvieti sa a zastaví pulzácie, akonáhle začnete príliš tlačiť

ČASTÉ OTÁZKY

V čom sa technológia elektrických zubných kefiek Oral-B líši od bežných manuálnych zubných kefiek?

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 2000 bola profesionálne navrhnutá tak, aby odstraňovala až o 100% viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka.

Aké režimy čistenia je možné nastaviť a ako sa od seba líšia?

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 2000 ponúka tieto režimy čistenia: Daily Clean (čistiace) a režim starostlivosti o ďasná. Režim Daily Clean funguje s 3D technológiou čistenia a je vhodný pre základné každodenné čistenie zubov. Režim starostlivosti o ďasná má masážnu funkciu, takže šetrne stimuluje ďasná.

Ktoré čistiace hlavice sú kompatibilné?

So zubnou kefkou Oral-B PRO 2000 sú kompatibilné tieto čistiace hlavice: Cross Action, TRIZONE, Floss Action, 3D White, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip a Ortho.

Aký význam má senzor tlaku?

Pri správnom čistení zubov a ďasien je dôležité postupovať šetrne. Vizuálny senzor tlaku vás upozorní, akonáhle začnete pri čistení príliš tlačiť: rozsvieti sa a zastaví pulzácie, čo pomôže ochrániť vaše ďasná.

Ako dlho vydrží zubná kefka Oral-B PRO 2000 nabitá?

Plne nabitá zubná kefka Oral-B PRO 2000 vydrží pri bežnom používaní až 7 dní. Pre zachovanie maximálnej kapacity akumulátorovej batérie rukoväť medzi jednotlivými umývaniami nenabíjajte. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak necháte rukoväť úplne vybiť každých šesť mesiacov.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Elektrický, akumulátorový

Výdrž akumulátora:
1 nabitie / 1 týždeň pravidelného čistenia (2 × denne 2 minúty)

Oscilácie + rotácie:
8800 pohybov za minútu

Pulzácie:
40 000 pohybov za minútu

Obsah balenia:
1 × telo kefky Oral-B PRO 2000
1 × nabíjačka (stojan)
1 × čistiaca hlavica Cross Action
1 × čistiaca hlavica Sensitive (pre citlivé zuby a ďasná)

 

Parametre a špecifikácia

Počet pohybov/min
8 800 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
1 Hotovo!
Počet hlavíc v balení
2 ks Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
2 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral B Pro 2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral B Pro 2000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií