Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Oral B Pre 6000

Zobraziť katalóg
Oral B Pre 6000
5 4 hodnotení
Elektrická zubná kefka 3D systém, 8 800 osciláciou, 40 000 pulzov za minútu, 5 čistiacich programov, 4 koncovky, časovač 4x 30s, tlakový senzor, bezdrôtový displej SmartGuide, Bluetooth
Kód:  ORAEK010 Produktové číslo:  4210201134336

Oral B Pre 6000

vypnuté
 Oral B Pro 6000

Čistiaca hlavica s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi obklopí každý zub, jej dynamický 3D pohyb sa zubom prispôsobí, svojimi osciláciami, rotáciami a pulzáciami naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100% viac než bežný manuálna zubná kefka.

vypnuté
 Oral B Pro 6000
  • Daily Clean (čistiace) - režim pre dôkladné každodenné čistenie
  • Starostlivosť o ďasná - šetrne stimuluje ďasná
  • Sensitive (jemný) - s nižšou rýchlosťou pre šetrné čistenie
  • Deep Clean (hĺbkový) - predlžuje dĺžku čistenia pre lepšie výsledky
  • Whitening (bieliace) - strieda rýchlosti, čím leští zuby
  • Vizuálne senzor tlaku - rozsvieti sa a zastaví pulzácie, akonáhle začnete príliš tlačiť
vypnuté
 Oral B Pro 6000

Balenie PRO 6000 Smart Series obsahuje:

  • Bezdrôtový displej SmartGuide - sledujte svoj ??pokrok pomocou praktického časovača a kvadrantové nápovedy
  • Cestovné puzdro -   ideálny pre všetky vaše potreby na cestách
vypnuté
 Oral B Pro 6000

Oral-B ponúka rad náhradných kartáčkových hláv, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka PRO 6000 SmartSeries je kompatibilný so širokou škálou kartáčkových hláv Oral-B, takže vám vždy umožní také čistenie, aké potrebujete. Nezabúdajte čistiacu hlavicu vymeniť za novú každé 3 mesiace alebo v prípade, že jej vlákna vyblednú a opotrebujú sa - len tak si zaistíte vysokú úroveň čistenia zubov.


SPÄTNÁ VÄZBA v reálnom čase s BLUETOOTH A APLIKÁCIOU ORAL-B

Elektrická zubná kefka PRO 6000 SmartSeries s rozhraním Bluetooth 4.0 zaisťuje špičkové odstránenie zubného plaku a eliminuje všetky pochybnosti. Stiahnite si do svojho chytrého telefónu aplikáciu Oral-B ap ropojte sa cez Bluetooth so svojím zubnou kefkou - získate spätnú väzbu k svojim návykom v čistenie zubov v reálnom čase. Ide o zubnú kefku, ktorý pri čistení komunikuje, takže v porovnaní s bežným manuálnym zubnou kefkou nebudete musieť pochybovať o tom, či si čistíte zuby dobre - budete to vedieť.

Chytrý telefón nie je súčasťou balenia.

vypnuté
 Oral B Pro 6000

Motivuje a baví - pri čistení zubov vám aplikácia Oral-B umožní sledovať každodenné správy a predpovede počasia aj importovať svoj ??osobný kalendár. Aplikácia tiež poskytuje užitočné tipy a odmeny, ktoré vás motivujú k tomu, aby ste si čistili zuby celé 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári.

vypnuté
 Oral B Pro 6000

Aplikácia Oral-B vám ukáže, kedy je čas prejsť pri čistení na ďalší kvadrant ústnej dutiny, a na to isté vás upozorní aj časovač na rukoväti, ktorý každých 30 sekúnd vydá prerušovaný zvuk. Pri konfigurácii aplikácie vám tiež môže pomôcť váš zubný lekár tak, aby ste sa zameriavali na určité špeciálne oblasti.

vypnuté
 Oral B Pro 6000

Aplikácia Oral-B vám pomocou intuitívnych grafov a tabuliek pomáha sledovať návyky v čistení zubov v priebehu času a vaše osobné údaje o čistení ukladá až 6 mesiacov. Aplikácia vás tiež každé 3 mesiace upozorňuje, kedy je potrebné vymeniť čistiacu hlavicu za novú, aby ste si udržali vysokú úroveň čistenia.

vypnuté
 Oral B Pro 6000

Sledujte s aplikáciou Oral-B, ako pri čistení tlačíte. Aplikácia vás upozorní, akonáhle začnete príliš tlačiť, a trojnásobný senzor tlaku na rukoväti kefky sa pri nadmernom tlaku na zuby a ďasná rozsvieti, čím pomôže zabrániť škodlivým účinkom.


ČASTÉ OTÁZKY

V čom sa 3D technológia čistenia Oral-B líši od bežných manuálnych zubných kefiek?

Zubná kefka Oral-B PRO 6000 sa inšpiroval nástrojmi profesionálov. Vyčistí precízne každý zub a odstráni až o 100% viac zubného povlaku ako bežný manuálna zubná kefka.

Prečo je Oral-B PRO 6000 jedným z najpokrokovejších prémiových elektrických zubných kefiek od Oral-B?

Zubná kefka Oral-B PRO 6000 bol vytvorený podľa profesionálnych dentálnych nástrojov na čistenie zubov, je však určený pre domáce použitie. Má 6 funkcií a čistiacu hlavu Cross Action, ktorá je najpokrokovejšie kartáčkový hlavou Oral-B. Zubná kefka Oral-B PRO 6000 kombinuje účinné čistenie so starostlivosťou o ďasná a v porovnaní s bežným manuálnym zubnou kefkou tak zaisťuje špičkovú čistotu ústnej dutiny. Obsahuje revolučnú technológiu Bluetooth 4.0 a bezdrôtový displej SmartGuide, čím pri čistení zubov podporuje lepšie návyky. Funguje ako zubný lekár vo vašej kúpeľni. Vykonáva procesom čistenia zubov, poskytuje spätnú väzbu v reálnom čase a pomáha dôkladne a šetrne čistiť zuby po dobu dvoch minút, ktorú odporúčajú zubní lekári.

Aký význam má možnosť prepojenia cez Bluetooth 4.0?

Inteligentná technológia Bluetooth 4.0 vám umožní sledovať váš pokrok a upravovať si čistenie tak, aby sa zlepšovalo celkové zdravie vašej ústnej dutiny a zároveň ste sa pritom zabávali.

Možno s displejom SmartGuide používať dve rukoväte?

Áno. Každú rukoväť zubnej kefky možno synchronizovať s akýmkoľvek displejom SmartGuide. Jeden displej SmartGuide je možné kalibrovať až pre dve rukoväte.

Aké režimy čistenia je možné nastaviť a ako sa od seba líšia?

Rukoväte Oral-B majú až 6 rôznych režimov čistenia: Daily Clean (čistiace), starostlivosť o ďasná, Sensitive (jemný), Whitening (bieliace), Deep Clean (hĺbkový), režim čistenie jazyka. Daily Clean je režim vhodný pre každodenné dvojminútové čistenie. Režim starostlivosti o ďasná účinne stimuluje a masíruje ďasná. Režim Sensitive funguje pri menšej rýchlosti ako Daily Clean a čistí šetrnejšie citlivé zuby. Režim Whitening je navrhnutý tak, aby striedal rýchlosti, takže má leštiace efekt a je účinný pri odstraňovaní povrchových škvŕn zo zubov. Režim Deep Clean vyčistí ústnu dutinu dôkladne. Každý kvadrant čistí 45 sekúnd, všetky zuby teda 3 minúty. Zaisťuje tak lepšie výsledky než štandardné čistenie kvadrantov po 30 sekundách pri celkovej dobe čistení 2 minút. Režim čistenie jazyka je špeciálny režim určený pre čistenie jazyka.

Ako dlho vydrží zubná kefka Oral-B PRO 6000 nabitý?

Plne nabitý zubná kefka Oral-B PRO 6000 vydrží pri bežnom používaní až 10 dní. Pre zachovanie maximálnej kapacity akumulátorovej batérie rukoväť medzi jednotlivými umývaniami nenabíjajte a nechajte ju úplne vybiť. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak necháte rukoväť úplne vybiť každých šesť mesiacov.

Aký význam má senzor tlaku?

Pri správnom čistení zubov je dôležité postupovať šetrne. Senzor tlaku vás upozorní, keď na zubnú kefku príliš tlačíte. Pri nadmernom tlaku sa vlákna môžu začať ohýbať a rýchlo opotrebovávať a čistenie zubov potom nemusí byť optimálna.


Obsah balenia:
Zubná kefka Oral-B
Nabíjací stojan s úložným priestorom pre 4 kefové hlavy
1 Bezdrôtový displej SmartGuide
Cestovné puzdro pre rukoväť a 2 koncovky
1 koncovka Cross Action - pre každodenné čistenie
1 koncovka Floss Action - pre lepšie čistenie medzizubných priestorov
1 koncovka Sensitive - pre veľmi citlivé ďasná
1 koncovka 3D White - pre prirodzené bielenie zubov

Parametre a špecifikácia

Počet pohybov/min
8 800 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
5 Hotovo!
Počet hlavíc v balení
4 ks Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
4 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral B Pre 6000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 6000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 6000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 6000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral B Pro 6000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií