Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B Genius 10000 Orchid Purple

Zobraziť katalóg
Oral-B Genius 10000 Orchid Purple
5 4 hodnotení
Elektrická zubná kefka – s oscilačno-rotačno-pulzačnou technológiou čistenia, 48000 pulzácií/min, 10500 oscilačno-rotačných pohybov/min, vizuálny senzor tlaku, mobilná aplikácia, Li-Ion batéria, pre-časovač 4×30 sekúnd, obsah balenia: 1× zubná kefka Orchid Purple, 1× náhradná hlavica Cross Action, 1× držiak na smartfón, 1× prémiové nabíjacie cestovné puzdro, 1× nabíjacia stanica
Kód:  ORAEL127 Produktové číslo:  4210201277286

Oral-B Genius 10000 Orchid Purple

Čistite si zuby tým najefektívnejším spôsobom, ktorý je odporúčaný poprednými dentistmi. Kúpte si elektrickú zubnú kefku Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple. Inovatívny zubný asistent stráži oblasti, na ktoré vyvíjate príliš veľký tlak, a vďaka tomu pomáha predchádzať problémom ďasien. Pri vyvíjaní silného tlaku na ďasná vás upozorní signalizačný zvuk kefky a automaticky sa zníži rýchlosť otáčok. Elektrická zubná kefka je kompatibilná s aplikáciou Oral-B, cez ktorú poskytuje užívateľovi spätnú väzbu. Vďaka unikátnej technológii rozpoznávania polohy a okrúhlej kefkovitej hlave Oral-B PRO 10000 Genius odstránite až o 100 % viac zubného povlaku ako s bežnou manuálnou kefkou.


Prednosti zubnej kefky Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

  • Okrúhla čistiaca hlavica
  • Elegantné spracovanie – kombinácia bielej a fialovej farby
  • 12 svetelných LED diód
  • 6 režimov čistenia zubov
  • Kompatibilná s aplikáciou Oral-B
  • Unikátna technológia rozpoznávania polohy
  • Zvuková signalizácia prílišného vyvíjania tlaku na ďasná
  • Odstránite až o 100 % viac povlaku ako s bežnou manuálnou kefkou
  • Výkonná batéria s výdržou až 2 týždne
  • Duálne nabíjanie zubnej kefky a smartfónu zároveň
Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

Oral-B pre dokonalé výsledky

Jedinečná okrúhla hlava elektrickej kefky Oral-B obklopí pri čistení každý zub jednotlivo. Zaoblené štetiny sú šetrné k ďasnám a ich dokonalý uhol zaisťuje dôkladné čistenie medzizubných priestorov. Výsledkom sú perfektne čisté zuby a skvelý pocit.


Oral-B PRO 10000 Genius sa stará o vaše ďasná

Rutinné čistenie zubov oživí inteligentný Gum Guard asistent. Spolupracuje s aplikáciou Oral-B, ktorú možno ľahko stiahnuť do vášho smartfónu. Zaznamenáva a upozorňuje vás na miesta, na ktoré vyvíjate príliš silný tlak. Počas upozornenia kefka znižuje rýchlosť otáčania.

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

Chytrá asistencia pre perfektné výsledky


Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

Múdra detekcia Oral-B PRO 10000 Genius

Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple je jediná zubná kefka, ktorá deteguje miesto, kde aktuálne čistíte. Vďaka prepojeniu s chytrou aplikáciou Oral-B možno ľahko kontrolovať výsledok.  


Výkonná batéria zubnej kefky Oral-B

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple je vybavená lítium-iónovou batériou, ktorá pri plnom nabití vydrží až 2 týždne prevádzky. Priložené cestovné puzdro disponuje odnímateľným káblom a funkciou dvojitého nabíjania. Skrze jedinú elektrickú zásuvku môžete nabíjať kefku aj váš smartfón zároveň.

Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 10000 Genius Orchid Purple

Funkcia dvojitého nabíjania


Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Oral B Genius Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
0 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Genius 10000 Orchid Purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 10000 Orchid Purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 10000 Orchid Purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 10000 Orchid Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Genius 10000 lila orchidea.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií