AP+ nový vizuál AD homeoffice

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

Zobraziť katalóg
Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle
4,7 9 hodnotení
Elektrická zubná kefka rotačný, počet režimov 2, časovač a tlakový senzor, počet náhradných hlavíc 1ks – guľatá čistiaca hlavica, senzor tlaku, 2 režimy čistenia: na každodenné čistenie a režim starostlivosti o ďasná, biela rukoväť
Kód:  ORAEK656 Produktové číslo:  4210201272656
Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle Predaj skončil

Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

S účinnou elektrickou zubnou kefkou Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle sa pre vás stane každodenná starostlivosť o zuby zábavou a s výsledkom budete určite spokojní. Kefka vybavená najjemnejšou hlavicou Sensi Ultrathin disponuje skvelou čistiacou technikou 3D od Oral-B, ktorá je založená na súčasnej pulzácii a rotácii čistiace hlavice (8 000 rotáciou a 40 000 pulzáciou za minútu). Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili plak. Pulzy narušia štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná. Má zabudovaný senzor kontroly tlaku na kefku a vstavaný dvojminútový časovač rozdelený na štyri 30 sekundové úseky na kontrolu doby čistenia. Disponuje 2 čistiacimi režimami – denným a masážou ďasien. Vďaka akumulátoru vydrží kefka až 14 dní v prevádzke 2× denne 2minúty do ďalšieho nabitia, ktorého nutnosť signalizuje indikátor nabíjania. Ďalšou výhodou je osadenie čistiacej hlavice modrými vláknami Indicator, ktoré postupne blednú. Keď sú z polovice vyblednuté, je čas vymeniť čistiacu hlavu.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle

  • Elektrická zubná kefka s rýchlosťou 8 000 otáčok a 40 000 pulzácií za minútu
  • Najjemnejšia hlavica Sensi Ultrathin disponuje skvelou čistiacou technikou 3D od Oral-B
  • Akumulátorová batéria s výdržou až 14 dní v prevádzke 2× denne 2 minúty
  • Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle so zabudovaným dvojminútovým časovačom a kontrolou tlaku pomocou senzora
  • Modré vlákna Indicator, ktoré svojím zblednutím upozornia na nutnosť výmeny čistiacej hlavy
  • Elektrická kefka s 2 čistiacimi režimy – každodenný a masáž ďasien

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podle fotky  je vybaven světelnou kontrolou přítlaku - je to tak, ano/ne ? Je to červená manžeta na konci, která se varovně rozsvítí při příliš velkém přítlaku.  Z popisu není jasné, jakým akumulátorem disponuje - starým typem Ni-Mh, nebo Li-Ion ? Kolik dní vydrží na jedno nabití? Děkuji za vysvětlení

Dobry den, prosim Vas ma táto kefka typ baterie Li-Ion? Dakujem pekne za odpoved.

Diskusia a poradňa k Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle
Príslušenstvo pre Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Pro 2 Sensi Ultra Thin White Handle.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií